Konkursauktioner på Gymauktioner.se

Konkursauktioner på Gymauktioner.se med kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar

Konkursauktioner på Gymauktioner.se

Konkursauktioner på Gymauktioner.se och här nedan listas auktionshus och liknande aktörer som kan vara av intresse.
Vissa av dessa säljer innehållet från konkursbon i de fall konkursförvaltaren inte hittat någon köpare.
Till skillnad från att göra affärer direkt med en konkursförvaltare lockar den här typen av auktioner fler budgivare och många dras med i budgivningshysterin vilket gör det svårare att hitta lönsamma affärslägen.
Oftast stannar slutpriserna runt marknadsvärdet. Vid auktionsaffärer är det viktig att ta höjd för slagavgifter, inropsavgifter, moms, frakter, risker, dolda fel och annat som kan påverka vinstmarginalerna.
KRONOFOGDEN
Det är hos Kronofogden du hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där. Här auktioneras allt från fordon till fastigheter ut.
Under kategorin lösöre huserar en salig röra av allahanda värdesaker. Ett tips är att hålla utkik under anbudsauktioner, där går det nämligen att göra fina affärer om man har turen på sin sida.
Du lämnar ditt bud endera via post eller e-post, och högstbjudande vinner. Under den sektionen kan riktiga skambud gå under radarn och vinna.
KLARAVIK Här hittar du objekt från bygg-, entreprenad-, och industrisektorn. Främst listas maskiner, verktyg och bruksfordon.
KVD PRO Här listas tunga fordon, entreprenadmaskiner, skogs och lantbruksmaskiner - Tunga Fordon - Entreprenadmaskiner
ÖVRIGA
Auktionet - Entreprenadmaskiner Netauktion
​PN-Trading - Fordon & Entreprenad
KONST & DESIGN

Finansiering av Konkursauktioner på Gymauktioner.se

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Samt KRONOFOGDEN Exekutiva GymAuktioner.
Våra tjänster omfattar bl a. Hyra Leasing Säljfinansiering Avbetalning Samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.