Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se

Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se. Nya-Begagnade Gymprodukter. Vi har ofta Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar i Världsklass

Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se. Nya – Begagnade Gymprodukter.

Vi har ofta Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar i Världklass. Gymauktioner Sverige, auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym.

Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se

Gymauktioner Sverige är för det första en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagymprodukter. Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac.

Våra nya varumärken är GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Allstrength & Impulse. Förmedling av inlämnares egendom genom fysiska auktioner på plats eller våra Internetauktioner.

Vi levererar med GymSupportens egna lastbilar i både Göteborg och Stockholmsområdet.

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17, där vi tagit över Papyrus fd. Lager i Mölndal. Auktion hos Gymauktioner.se

Vem som helst kan sälja billiga begagnade gymmaskiner...

Vi har över 40 års erfarenhet av att driva företag & gym , bygga gym, etablera gym, köpa och sälja träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer.

Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se

Missa inte Stora GymAuktioner På Hösten 2020

Finansiering av Gymutrustning på auktion

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.