Fitness24Seven Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003..

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia.

 • Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige.

 • Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24/7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige.

 • Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp.

 • Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner's expansion till grannländerna påbörjas 2011

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003.. Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia. Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige. Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24 7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige. Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp. Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Resan skulle inom några år leda Fitness24Seven till att expandera till andra länder och 2011 öppnade fitness 24/7, sitt första gym utanför Sveriges gränser, nämligen i Norge (Oslo Grünerløkka).

 • Det var även detta år som Fitness24Seven grundade en välgörenhetsorganisation vid namnet Esperanca som Fitness24Seven än idag arbetar väldigt nära med.

 • Året efter, 2012, öppnades ett första gym på ytterligare en marknad och denna gången var det dags för

 • 24/7 fitness att expandera till Finland (Vantaa Martinlaakso, Helsingfors).

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter. Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort. Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision

Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter.

 • Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort.

Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision 

Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla

 • Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning.

Gym Göteborg

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

 • You can visit my company website with a click on the button above. 

 • I am a wholesaler for strength training equipment. 

 • I sell both new and used gym products. 

 • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 

 • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 

 • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 

 • From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.
 • You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning. Gym Göteborg GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar. GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre