TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING

TRANSPORT & INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB med egna lastbilar över hela Sverige. GymPartner Sweden

FITNESS & REHABUTRUSTNING TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB med egna lastbilar över hela Sverige.

TRANSPORT OCH INSTALLATION

GymPartner Sweden Logistics erbjuder logistiktjänster för utrustning inom områdena wellness, fitness- och rehabutrustning.

Vi har många års erfarenhet och stor vana av att hantera exempelvis skrymmande och tung träningsutrustning för gym, fitnesscenter och rehabiliteringsavdelningar.

Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras, monteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och transport till installation och även avfallshantering och återvinning av er uttjänta utrustning.

Självklart tar vi med din gamla utrustning i samband med leverans och installation av den nya utrustningen. Genom att anlita GymPartner Sweden Logistics att hantera och installera er utrustning skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till monterad utrustning i drift.

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

Resultatet blir en effektiv logistikhantering med minimal påverkan på er pågående verksamhet. Vi på GymPartner Sweden är experter på träningsredskap och gymkoncept.

Vi kan erbjuda gymutrustning från ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness.

Vi säljer hela gymlösningar, träningsredskap, tillbehör och reservdelar och erbjuder installation och service

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB och alla typer av gym och träningsanläggningar.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning