SEX Löpband Precor GymPartner

SEX Löpband Precor Gympartner nu med upptill 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner. Köp Crosstrainers, Spinningcyklar m.m. i världsklass

SEX Löpband Precor GymPartner nu med upptill 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner. Köp Begagnade & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass.

Nu med 6 månaders garanti
Välkommen till Mölndal !

Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. 

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare.

SEX Löpband Precor GymPartner

Löpband Precor GymPartner SEX Löpband Precor GymPartner nu med upptill 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner. Köp Begagnade & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Nu med 6 månaders garanti Välkommen till Mölndal !

1. TRM 885 löpband från Precor begagnat

Detta fabriksrenoverade Löpband Precor TRM 885 är i utmärkt använt skick och i fullt fungerande skick som har genomgått full mekanisk renovering av vårt team av högt kvalificerade servicetekniker.
59 500 kr exm.

2. Begagnat Löpband 966i från Precor

Nu kan du investera tryggt i begagnat detta Löpband 966i från Precor som för det första har Ground Effects-systemet för överlägsen stötdämpning som minskar belastningen på lederna och minskar lateral rörelse.
För det andra tillhandahåller den tydliga Konsolen ett flerspråkigt stöd och som har sju träningsprogram tillgängliga direkt från enskilda knappar.
29 500 kr exm.

3. Löpband Startrac PRO

Om du letar efter ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg.
Med samma kvalitet och säkerhet som storebror 8 TRx, men med något limiterade funktioner, är det en perfekt blandning av funktion och pris.
19 500 kr exm.

4. Löpband Startrac 8TRX TREADMILL

Detta är MARKNADENS FÖRSTA LÖPBAND MED QUICK KEY. Löpband Startrac 8TRX är för det första Star Tracs i särklass bästa och mest populära löpband.
För det andra bygger Löpbandet 8TRX på lillebror 8 TR men har fler funktioner, ett mer omfattande träningsprogram och starkare motor.
39,500kr exm.

5. Technogyms begagnade Löpband Excite Run 500

Detta Löpband har en snygg och elegant design.
Löpbandet Excite run 500 technogym erbjuder framför allt ett komplett stötabsorberande däck och det är enkelt att programmera och komma i gång med löpningen
24,900kr exm.

6. Löpband Life Fitness 95T Inspire begagnat

Detta Löpband som kommer från den nya banbrytande Elevation-serien
med cardioutrustning från Life Fitness.
Allt kring begagnat Löpband Life Fitness 95T Inspire är designat för att leverera den ultimata intensiva träningen.
Löpbandet har DX3 bälte och FlexDeck System, integrerad iPod och USB-kompatibilitet.
39500 kr exm.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Din bästa GymPartner, Nyheter från Gympartner Träningsutrustning i Mölndal AB. Nämndemansgatan 17. 431 33 Mölndal. Martin Maximus Börjesson, +4676–3933057. maximus@gympartner.nu. Hantlar Online Hos Gympartner. Löpband, Crosstrainer, Träningsmaskiner, Träningsredskap, GymPartner.nu https://g.page/gympartner-sweden-ab?share , https://gympartner-sweden-ab.business.site/ M22C+6X Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

  1. SAS UNGDOMSBILJETTER & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNINGJesper Nissen SEO

  2. GymPartner på Google 

  3. Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

  4. Hantlar - Köp hantlar här 

  5. Motionscykel för äldre  

  6. Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Löpband I Gymkvalitet Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner. På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare.