The Corona Killer BlueandGreen

The Corona Killer BlueandGreen godkänd & utvecklad i samarbete med kemiexpert Conny Stålnacke presenterar Bee-Gees Svensktillverkade proffs-produkter.

The Corona Killer BlueandGreen godkänd och utvecklad i samarbete med kemiexpert Conny Stålnacke, som presenterar Bee-Gees Svensktillverkade proffs-produkter, antagligen marknadens effektivaste desinficering och rengöringsprodukter.

The Corona Killer BlueandGreen

Conny Stålnacke har 10 års professionell kunskap av desinficering och rengöring av gymanläggningar bla, på Nordic Wellness, Friskis & Svettis och flera privata gym.

Connys utveckling av kemprodukter, desinficering, sanering och underhåll av hårt utsatta ytor.

Ytor och gymutrustning desinficeras med SURFACE CLEANER The Corona Killer aktiv mot 99,9% av bakterierna och avdödar Coronaviruset (Covid 19) inom 2 minuter.

The Corona Killer

Vi erbjuder en total desinficering där vi av dödar Corona virus från hela anläggningen samt förser er med BlueandGreen Surface Cleaner för desinficering av kontaktytor och GrandMaster förser gymbranschen.

Bee-Gees Svensktillverkade proffs-produkter med desinficering och rengöringsprodukter med tanke på kunders säkerhet, effektivitet/  ekonomi.

BlueandGreen by GrandMaster är EFFEKTIVA OCH SKONSAMMA RENGÖRINGSPRODUKTER FÖR ALLA BRANSCHER

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness