GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma

GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma. Vill du bygga ett eget gym, antingen hemma eller i en stor lokal? Då kommer du att behöva gymutrustning..

GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma under denna kategori finns färdiga kompletta paket för hemmagym.

De finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma

Vill du bygga ett eget gym, antingen hemma eller i en stor lokal? Då kommer du att behöva gymutrustning. Vi har samlat färdiga paket som du kan använda dig av för att utrusta ditt gym.

Vi har exempelvis stora ställningar med hantelpar, från 1 kg upp till 50 kg. Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning.

Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym.

Hemmagym & Gym Hemma BYGG ETT SOM PASSAR DIG

Oavsett om du är på jakt efter fria vikter eller om du vill ha en träningsbänk med en stabil ställning för en stång kan du hitta det hos oss.

Notera att du även kan välja extra utrustning när du väljer ett paket för gymutrustning. Ett tips är att även köpa med mattor, perfekt för dig som vill kunna skydda golvet mot den hårda och tunga utrustningen.

Utan mattor kan det snabbt bli fula märken och spår, speciellt om någon råkar tappa en eller flera tunga vikter och hantlar.

Hemmagym & Gym Hemma med Cardio

Du kan naturligtvis hitta mer än bara hantlar och vikter hos oss. Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband.

Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov. Om du har några frågor kring våra produkter kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller e-post.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Behöver du finansiering av GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vi är specialist på finansiering av produkter som GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga GymPartners Hemmagym & Gym-Hemma Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.