Gym-&-Motionskonsulter Mölndal

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Mölndal har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Mölndal har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.
För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym. Läs om Martin Maximus här.

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Mölndal ger dig råd om val av gymutrustning

Gym-&-Motionskonsulter Mölndal

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Mölndal utgår och säljer från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal:

Kompletta begagnade Gym och Ny eller begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym. Före du öppnar ditt gym, läs detta: först

För det andra har våra GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Mölndal både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym.

Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Ring våra Gym & Motionskonsulter redan idag

Tveka inte att Kontakta Din GymPartnerför att komma vidare…

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Kolla 

  1. world class vasastan

  2. malkars

  3. progym

  4. bästa gymmet

Martin MaXimus Börjesson, ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.  Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym.  Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.  Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)  In the meantime you can find me here or on about.me