Varför inte Starta Gym?

Varför inte Starta Gym? Med The GymPartner "Maximus" som Mentor i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då han öppnade sitt första gym" GymKonsult

Varför inte Starta Gym? Funderar du på att Starta gym? Detta är en dröm för många att starta gym med Gympartner och en affärsidé som faktiskt är fullt möjlig att realisera.

Att det finns en marknad för gym är uppenbart och om man har möjlighet att bli framgångsrik eller inte handlar mycket om hur stor konkurrensen är i det område där det finns lokaler tillgängliga.

Behöver man, där du vill starta gymmet, färdas kommunalt för att komma till ett gym i dagsläget?

Varför inte Starta Gym med hjälp av Gymkonsulterna?

Starta Gym med hjälp av Gymkonsulterna

Då kan det betyda att det är bra läge att starta ett gym så att människor får kortare resvägar till träningen

Vill man dra gymbesökare från ett större upptagningsområde där det finns konkurrenter behöver det nya gymmet sticka ut på något sätt.

Det kan handla om allt från lägre priser till snyggare lokaler eller om att det är öppet längre. Det kan också vara en idé att specialisera sig på att tillmötesgå krav hos specifika grupper.

Till exempel styrkelyftare, kampsportare eller vanliga motionärer utan så mycket gymerfarenhet.

Varför inte Starta Gym med GymPartner som partner?

Den som vill starta gym kan välja mellan att automatisera så mycket som möjligt eller att ha en bemannad reception hela tiden när gymmet är öppet

Löner kan lätt bli en mycket stor utgiftspost men det ger också mycket att ha anställda som kan ge kunderna ett personligt bemötande och gärna även träningsråd.
Inte minst i början är det viktigt att ge alla som provtränar en riktigt positiv upplevelse så att de blir återkommande kunder. Att ta rätt beslut kring hur hög servicegrad man ska erbjuda är alltså ytterst viktig.
Om du som funderar på att starta ett gym själv kan bemanna det och stå för kundbemötandet är det givetvis en stor fördel som ger dig bättre förutsättningar att lyckas. Om du gör ett bra jobb och kan det här med träning.
En annan framgångsfaktor är hur gymmet marknadsförs. En hemsida med öppettider och annan information är mycket bra att ha men se även till att nå ut till människor som bor nära gymmet genom pappersutskick och anslag.

Varför inte Starta Gym?

För att kunna starta ett gym behöver man ofta göra en relativt stor investering. Många lånar pengar för att kunna komma igång och ett tips är undersöka om man kan köpa fräscha maskiner på begagnatmarknaden istället för att skaffa nya.
Att köpa nya maskiner på avbetalning är en annan lösning för ett nystartat gym. Man blir dock sittande med en ganska stor löpande kostnad och tar en ekonomisk risk eftersom maskinerna måste finns på plats innan man vet om satsningen blir framgångsrik eller inte.
Många gymkunder väljer bort anläggningar med dålig utrustning så det är inte säkert att det är ett bra alternativ att köpa så billigt eller så lite som möjligt.

Gym är helt enkelt lite svårare att skala upp efter hand än många andra affärsidéer.
Därför är det otroligt viktigt att man verkligen undersökt marknaden och att man är trygg i att att det kommer att finnas kunder redan från start.

Finansiering av Start av eget Gym

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Kontakta oss på GymPartner för mer information

Varför inte Starta Gym med The GymPartner Martin Börjesson "Maximus"

"Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 44 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.
Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

www.Gympartner.nu 

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymparodukter:

Träningsmaskiner och Träningsredskap.
Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning 

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag
Hantlar - Köp hantlar här 
Motionscykel för äldre  

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning