O.T.O ”One Time Offer”

O.T.O ”One Time Offer” är ett erbjudande på BodyPump Premium Paketpris för 1995kr som gäller tills produkterna är slut hos GymPartner

O.T.O ”One Time Offer” är ett erbjudande på BodyPump Premium Paketpris för 1995kr som gäller tills produkterna är slut hos GymPartner.

O.T.O ”One Time Offer” BodyPump Premium Paketpris 1995kr

Helt perfekt hemmagympaket av högsta kvalitet till dig själv eller någon som vill komma i form!

  1. Reebok Original-STEP Up BRÄDA som är ställbar i 3 höjder. (nypris 1549:-)
  2. Les Mills KOMPLETT BODY PUMPSET 1 st pump skivstång + 2 st lås till pump skivstång + 2 st 5 kg, 2 st 2,5 kg och 2 st 1,25 kg vikter. Vikterna är tillverkade med plastöverdrag och ger inga märken i golvet. (nypris 1685:-)
  3. Nya Hantlar i Neoprene 2 x 5kg
  4. Nya Hex-Hantlar Röda & Fina i Gummi 2 x 8kg
  5. Ny Yogamatta Röd & Fin
  6. Ny Abmat-Magdyna för effektiv magmuskelträning
  7. Nytt Hopprep 100gram tungt

SNABBHETSPREMIE TILL DE FÖRSTA 10 SOM RINGER & TELEFONBOKAR SITT PAKET 0708789400 Lagerchef Dan

Följande ingår:

Doorgym + Armhävningshandtag + 2 par nya hantlar 1 & 2kg. Värde 1000 kr  Först till kvarn.

Använda i gott skick. Hämtas. Skickas inte. Annons kvar = Finns kvar. Bodypump, body pump, step, stepbräda, aerobic stepper Billigare set 

Behöver du finansiering av O.T.O ”One Time Offer”?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vi är specialist på finansiering av produkter som O.T.O ”One Time Offer” BodyPump Premium Paketpris 1995kr och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga BodyPump Premium Paketpris 1995kr

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg