Gummiband vs gummiband…?

Gummiband vs gummiband…? Ja, Gummiband måste ställas mot gummiband för det är olika band som säljs ute på marknaden. Stort utbud hos GymPartner

Gummiband vs gummiband…? Ja, Gummiband måste ställas mot gummiband för det är olika band som säljs ute på marknaden.

Kan det spela någon roll vilket band man väljer.. nej det gör det inte om man bara tänker ha dem på en krok på väggen och inte har för avsikt att använda dem.

Gummiband vs gummiband…?

När vi började med gummiband i vårt sortiment så fans det inte så många alternativ att välja mellan utan vi hittade Iron Woody gummiband i USA, det som nog anses som originalet av alla gummiband, eller loops som vi kallar dem då de just är gummiloops.

Det som gör Iron Woodys band så speciella är att det för det första tillverkas av latex, 100% latex vilket betydde kvalitet.. det är alltså inte plast band som det finns så mycket av ut på marknaden nu.

Det andra med Iron Woodys band är att de ligger skiktade i 16 lager vilket betyder extrem hållbarhet och fantastisk elasticitet..    

Plastbanden klarar inte av för mycket påfrestning och blir det för tungt så snäpper bandet av..  det är heller inte elastiskt på samma sätt som ett latexband, fibrerna i plasten är begränsade och när bandet är utspänt till viss del tar det stopp.

Gummiband vs gummiband…?

Hur ska jag då veta vad som är  plast och vad som är gummi/latex? Tre enkla knep för att hitta rätt kvalitet på dina band…

-Latex är dyrt plast billigt! Billiga band är i regel ”dåliga band”‘.

-Plast är blankt, latex är  matt och luktar gummi.. jätte enkelt..  du ser det på bandet.. ju snyggare och blankare det är desto mer plast är det i bandet

-Köp av GymPartner.. Vi använder samma tillverkare som originalet Iron Woody, 100% latex  enkelt Grym träningskombo med Gummiband + Bodypump-set 

Behöver du finansiering av Gummiband ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen

Vi är specialist på finansiering av produkter som Gummiband vs gummiband…? och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Gummiband vs gummiband…?

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning