Försäljning Av Kompletta-Begagnade Gym och motionsutrustning.

Försäljning av Kompletta begagnade Gym +Löpband, Crosstrainer, Motionscykel i Världsklass från Precor. Technogym. Life Fitness. ZIVA PRO

Vi fokuserar på försäljning av kompletta-begagnade Gym+Löpband , Crosstrainer, Motionscykel mm. från de största leverantörerna i Världen.

De har helt enkelt de bästa produkterna som finns att köpa, skillnaden är bara att vi på GymPartner säljer dessa otroligt mycket billigare och du kan oftast inte se någon skillnad på våra begagnade och de nya produkterna.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Precor USA. Technogym Italien. Life Fitness USA. Cybex USA. ZIVA PRO

Försäljning av kompletta-begagnade Gym+Löpband, Crosstrainer, Motionscykel

Crosstrainer, Motionscykel

Vår Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke

Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Våra visningsgym på Facebook

  1. GymPartner Sweden 

  2. GymPartner Sweden Kalmar City 

  3. GymPartner Sweden-Vikmanshyttan 

  4. GymPartner Sweden-Haparanda 

  5. GymPartner Sweden-Showroom 

  6. GymPartner Sweden AB 

  7. GymPartner Sweden-Markaryd 

  8. GymPartner Finland-Smedsby

Behöver du finansiering av Kompletta-begagnade Gym+Löpband?

Kompletta-begagnade Gym+Löpband?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen

Vi är specialist på finansiering av produkter som kompletta-begagnade Gym+Löpband och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga kompletta-begagnade Gym+Löpband.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Försäljning av Kompletta-begagnade Gym+Löpband, Crosstrainer, Motionscykel i Världsklass från Precor. Technogym. Life Fitness. ZIVA PRO
Max 0763-93 30 57
Dan 070-878 94 00

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu

martin maximus börjesson - GymPartner