FINANSIERINGEN AV DITT GYM?

FINANSIERINGEN AV DITT GYM? Vi kan erbjuda flera olika leasingavtal för dig som vill dela upp betalningen eller hyra av GymPartner Finance

HUR VILL DU GÖRA MED FINANSIERINGEN AV DITT GYM? Att investera i en helt ny anläggning eller uppdatera delar av sin utrustning innebär en kostnad som många gymägare/företag etc. inte vill eller kan belasta sitt eget kapital med.

FINANSIERINGEN AV DITT GYM

Oavsett vilken utgångspunkt och situation du befinner dig i hjälper vi dig med det alternativ som passar dig och din verksamhet bäst.

Leasingavtal Vi kan erbjuda flera olika leasingavtal för dig som vill dela upp betalningen och vi samarbetar med flertalet av de stora leasingbolagen för att ge dig det absolut bästa avtalet.

Mot slutet av leasingperioden ges du möjlighet att antingen köpa loss utrustningen för ett fastställt restvärde eller förnya leasingavtalet med ny utrustning.

Hyresavtal Du kan också välja att hyra utrustningen från oss för en fast månadskostnad. I slutet av hyresperioden kan du välja på ett köpa loss utrustningen till marknadsvärde eller fortsätta hyra den.

Fakturaköp

Självfallet kan du även betala mot faktura om du så önskar.

FINANSIERINGEN AV GYM

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning 

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB - Grundare och ägare: Martin Maximus Börjesson

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Kompletta Gym i hög kvalitet. Vi är en grossist för styrketräningsredskap från de världsledande tillverkarna.

Vi har varit I Gymbranschen sedan 1983 och på Google-2016. MARTIN MAXIMUS Business Owner - I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design. Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal +4676-393 30 57

https://www.gympartner.nu/

[email protected]

https://gympartner-sweden-ab.business.site/

"Vi säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagym-produkter. Våra begagnade gymprodukter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning