Bli LesMills BodyPump Instruktör

Bli LesMills BodyPump Instruktör under "Coronatiden" träna upp dig hemma med begagnad BODYPUMP utrustning från GymPartner i Mölndal

Bli LesMills BodyPump Instruktör under "Coronatiden" träna upp dig hemma med begagnad BODYPUMP utrustning från GymPartner.

Bli LesMills BodyPump Instruktör

Bli LesMills BodyPump Instruktör under "Coronatiden" träna upp dig hemma med begagnad BODYPUMP utrustning från GymPartner.  Bli LesMills BodyPump Instruktör   På BODYPUMP® jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt.  Transformera din kropp med den beprövade formeln: THE REP Effect™ som är ett genombrott i styrketräningen.  Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler.

På BODYPUMP® jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt.

Transformera din kropp med den beprövade formeln: THE REP Effect™ som är ett genombrott i styrketräningen.

Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler.

Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

BODYPUMP® finns i tidsformaten 30, 45 eller 60 minuter. Passar både nya och vana deltagare.

Bli LesMills BodyPump Instruktör

UTBILDA DIG TILL BODYPUMP®-INSTRUKTÖR Älskar du träning och brinner lite extra för styrketräning? Då är en grundutbildning i BODYPUMP® det rätta valet för dig!  BODYPUMP® är styrketräning till musik, ett pass som utmanar dig och gör dig stark.  Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång och du väljer själv lämpliga vikter på stången för din individuella utmaning.  Som BODYPUMP®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av styrketräning och är stark och uthållig.

UTBILDA DIG TILL BODYPUMP®-INSTRUKTÖR Älskar du träning och brinner lite extra för styrketräning?

Då är en grundutbildning i BODYPUMP® det rätta valet för dig!

BODYPUMP® är styrketräning till musik, ett pass som utmanar dig och gör dig stark.

Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång och du väljer själv lämpliga vikter på stången för din individuella utmaning.

Som BODYPUMP®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av styrketräning och är stark och uthållig.

Kursens upplägg

Under utbildningen blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik.

Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.

Licensierad Les Mills-instruktör

Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör.

Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om BODYPUMP-instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan här  Beställ information

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande.

Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Finansiering av LesMills BodyPump2.0

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr. Leasing Leasing av LesMills BodyPump2.0 är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyra Hyra av LesMills BodyPump2.0 används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.
Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av LesMills BodyPump2.0 är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.
Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av LesMills BodyPump2.0 används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.
Kontakta oss på GymPartner för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.   För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.   GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar

Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

GymPartner Träningsutrustning AB 

GymPartner Träningsutrustning AB   Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,   Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.    Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.    Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket  Andra köpte till dessa produkter Skivstångsställning bumpervikter Skivstång med vikter Internationell Skivstång skivstångsset viktställ Skivstänger

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.  GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre   Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning