Precor Växer med Hotellkedjor

Precor Växer med Hotellkedjor på hotellmarknaden. Fyrstjärniga Hotell Riverton satsar på ny träningsutrustning från Precor med nätverksuppkopplade Preva
Riverton i Göteborg satsar på ny träningsutrustning för sina gäster från världsledande Precor med nätverksuppkopplade Preva.

Precor Växer med Hotellkedjor

Precor Sverige är en av Sveriges ledande leverantörer av gymutrustning, och Precor finns bl.a. installerade på hotell världen runt om i över 90 länder.
Hilton, Raffles, Hyatt, Fairmmont och Wyndham är några av de hotellkedjor som arbetar med Precor som leverantör.
Nu har turen kommit till Hotell Riverton, som köper gymutrustning från Precor med nätverksuppkopplade Preva. Nu kan Riverton också erbjuda sina gäster en träning i världsklass på Pecors konditionsutrustning.
– ”Precor är ett starkt varumärke. Precors träningsutrustning tillför en perfekt möjlighet för våra hotellkunder att stärka sitt egna välkända varumärke med en stark fitnessleverantör, allt för att dra fördel och utmärka sig på sin egen marknad bland konkurrenter.” – Jennie Hjorth Sales and Marketing Manager at CL Fitness Sverige AB

Hotell Riverton köper gymutrustning från Precor

Hotell Riverton köper gymutrustning från Precor med nätverksuppkopplade Preva. Alla hotell är unika. Som leverantör av Precor ser vi på helheten, precis som hotellet arbetar med detaljer av upplevelsen för gästerna, från in-checkning till ut-checkning, på samma sätt hjälper vi hotellet att designa och skapa ett inbjudande, funktionellt och sofistikerat träningscenter/gym utifrån hotellets förutsättningar och önskemål.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Hotellkedjor växer med Precor
– ”Gårdagens begagnade lågprismärken räcker inte – kunder förväntar sig mer idag. Nu ser vi att även hotellbranschen nu fått upp ögonen av vikten av att kunna erbjuda gästerna träning av kvalité och ett bredare utbud. ” – säger Martin Börjesson, försäljningschef
GymPartner Sweden.
– ”Vi vill kunna leverera och erbjuda mer till våra gäster, även träningen är en viktig del av upplevelsen under vistelsen på ett hotell, och därmed ville vi ha utrustning som låg i framkant gällande utveckling och även att den var nätverksuppkopplad". 
-Preva är så stort idag på marknaden utomlands och vi har många internationella gäster, det stärker oss att kunna erbjuda träning av absolut högsta världsklass.” säger hotelldirektör och ägare Magnus Hedlund.
För mer information kontakta:

Fredrik Larsson CL Fitness Västra Sverige  070-441 55 70

CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, gym till hotell och spa.
CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov.
Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning