Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner2 

Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner2 är med i sitt intuitiva gränssnitt för överlägsen styrketräning som ger resultat. Upptäck Selectionline
Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner2 med Innovativ design, komfort och användarvänlighet är vad som utmärker Leg extension Selection Line.
Ett komplett sortiment av styrketräningsmaskiner som är utformade för att passa alla typer av användare, från nybörjare till mer erfarna.
Köp denna för endast 12 900 kr + moms. Fraktkostnad till Stockholm tillkommer

Leg extension Technogym-GymPartner2

Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner2 är med i sitt intuitiva gränssnitt för överlägsen styrketräning som ger resultat. Upptäck Selectionline Technogym-GymPartner, den kommer att förändra hur du tränar för alltid.
Med Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner2 tränar du de fyra musklerna på framsida lår, quadriceps.
Den är också ett perfekt val för behandling och förebyggande av led- och muskelproblem i knäna, samt förbättra styrka och funktionalitet i benen.
TEKNISKA DETALJER
DIMENSIONER (LÄNGD X BREDD X HÖJD) 1300MM X 1050MM X 1495MM
VIKT 263KG
VIKTMAGASIN STANDARD 95KG
VIKTMAGASIN PLUS 125KG

Varför Leg extension Selectionline Technogym ?

Selectionline Technogym-GymPartner serie för gymträning är unik. Denna serie är utformad för att möta behoven hos nybörjare och avancerade praktikanter. Det möjliggör optimal rörelseförflyttning och säker position under träningen.

De anatomiskt utformade sätena med stöd till baksidan, tillsammans med hållare av båda händerna, möjliggör en säker och effektiv träning för tränanden av alla slag Motionärer som Elit. Med över tjugo enheter i vår serie har varje medlem de optimala förutsättningarna för att nå sina mål.

Det första du märker är gula justeringar som tydligt visar vad du kan justera och hur du placerar maskinen även om du är nybörjare. Hela träningen förenklas av det faktum att alla justeringar på alla enheter är på samma plats.

Hela Selectionline är baserad på biomekaniska studier av muskels beteende och deras rörelse som möjliggör den naturliga rörelsen av muskler och kropp under hela träningspasset.

Motståndet som ges av enheten är konstant under hela rörelsen, så hela träningen är mycket effektiv.

Leg extension Technogym

Denna Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner används genom att utövaren sträcker ut benen från cirka 90 graders vinkel vid knäna med motstånd från vikter.

Benspark eller leg extension-maskinen tränar framförallt den största muskelgruppen i kroppen som finns på framsida lår.

Fri frakt till Stockholm av Leg extension Selectionline Technogym-GymPartner

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Finansiering via GymPartner Finance 

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google