GymPartner Säljer Bodypumpset-Stepup-brädor

GymPartner Säljer Bodypumpset-Stepup-brädor 40st BP-set & 40 st Stepup-brädor 24500 kr ink.moms. Köp ett set med följande för 1250 kr Bodypumpset mm.

GymPartner Säljer Bodypumpset-Stepup-brädor 40st BP-set & 40 st Stepup-brädor 24500 kr ink.moms

GymPartner Säljer Bodypumpset-Stepup-bräda Erbjudande 2

Köp ett set med följande för 1250 kr Bodypumpset-Stepup-bräda Gymmatta + 2 st nya 5 kgs hantlar i neoprene ingår. Helt perfekt hemmagympaket av högsta kvalitet till dig själv eller någon som vill komma i form!

Reebok original-STEP Up BRÄDA som är ställbar i 3 höjder. Stommen är tillverkad i urstark ABS-plats för bästa hållbarhet.

Stegytan är utformad med pivot punkter för att underlätta fotens rotation på brädan. Högsta kommersiella gymkvalitet byggd för dygnet-runt-bruk och inget billigt skräp av diverse plaster som är billigast för tillfället. (nypris 1549:-)

Reebok Bodypumpset-Stepup-bräda Gymmatta:

Les Mills KOMPLETT BODY PUMPSET 1 st pump skivstång + 2 st lås till pump skivstång + 2 st 5 kg, 2 st 2,5 kg och 2 st 1,25 kg vikter.

Vikterna är tillverkade med plastöverdrag och ger inga märken i golvet. De har två praktiska handtag och kan därmed användas som hantlar. Högsta kommersiella gymkvalitet byggd för dygnet-runt-bruk och inget billigt skräp i plast och betong. (nypris 1685:-)

GymPartner Säljer Bodypumpset-Stepup-brädor

Bodypumpset-Stepup-bräda Gymmatta: Paketpris för allt: Endast 1250:- (nypris 2679:-) Först till kvarn. Använda i gott skick. Hämtas. Skickas inte.

Annons kvar = Finns kvar.

Vid smidig affär i Göteborg så får du två par Hantlar 3 + 4 kg GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Svea ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Hos Svea Ekonomi kan du köpa på avbetalning utan ränta som privatperson. Upptill 24 månaders avbetalning utan ränta.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

LES MILLS BODY PUMP™ är ett träningspass som kommer att bränna upp till 540 kalorier.
LES MILLS BODY PUMP™ instruktörer på gymmet eller på Youtube coachar dig genom vetenskapliga beprövade rörelser och tekniker som pumpar upp uppmuntran, motivation och med bra musik – hjälper dig att uppnå mycket mer på egen hand!
Du lämnar klassen med känslan av att vara utmanad och motiverad, redo att komma tillbaka för mer BODY PUMP™ LES MILLS Smartbar.

Bodypumpset-Stepup-brädor

LES MILLS BODY PUMP™ är en högrepetitions, motståndsträning, förkoreograferat träningsprogram koreograferat och utvecklat av Les Mills Body Pump Team. De potentiella fördelarna med BODYPUMP:

  • kalori- och fettförbränning
  • förbättrad aerob kondition
  • muskelstyrka ökar
  • förbättrad muskulär uthållighet och positiva psykologiska fördelar

Les Mills är ett internationellt fitnessföretag som erbjuder förstklassiga fitnessprogram till klubbar runt om i världen. 

För närvarande är Les Mills-program licensierade av 20 000 partners i 100 länder, och Nordic Wellness kedjan är en av dem! 1968 startade Olympian Les Mills sitt första gym i Auckland, Nya Zeeland. 

Det var en enkel operation – grundläggande styrka och konditionsträning för ett litet samhälle.

Nu, 50 år senare, är LES MILLS BODY PUMP™navet i en livlig global rörelse där världens främsta fitnesstalang skapar nya sätt att komma i form, kombinera musik med rörelse och sedan dela den med världen!

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning