GymPartner Presenterar Baltic Fitness

GymPartner Presenterar Baltic Fitness som snart flyttar in i Mölndalslageret. GymPartner flyttar in i Baltic Fitness lager & utställning i Umeå. Perfekt!

GymPartner Presenterar Baltic Fitness som snart flyttar in i vårt lager på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. På samma gång flyttar GymPartner in i Baltic Fitness lager och utställning Skolgatan 2 Umeå Holmsund.

Tillsammans breddar vi vårt produktsortiment, kunderbjudande och digitala närvaro i Norrland etc.

GymPartner Presenterar Baltic Fitness & historien om Baltic Fitness

Året var 2014 och Lars Norberg hade bestämt för att försöka bygga ett riktigt bra hemmagym. Framförallt sökte han efter en riktigt bra träningsställning som höll högre klass än de billiga prylarna som finns att köpa lite överallt på nätet.

De enda bra produkterna med bra kvalité som han kunde hitta fanns långt borta på andra sidan Atlanten. Med frakt och förtullning inräknat så blev det otroligt dyrt och tillslut tröttnade Lars.

Under våren 2014 startade Lars en egen svensk produktion av funktionella träningsprodukter till vettiga priser. Baltic Fitness finns i Holmsund utanför Umeå där vi har både lager och butik.

Idag ett flertal år senare så har sortimentet breddats, utökats och förändrats något. Allt inte går att tillverka i Sverige men en del specialprodukter går faktiskt att tillverka i Sverige med.

Dock är målet fortfarande detsamma, kunna erbjuda bra produkter till rätt priser!

Lars Norberg Grundare Baltic Fitness

GymPartner Presenterar Baltic Fitness sortiment

Lars Norberg, Baltic Fitness jobbar för att ha en svensktillverkade träningsprylar så långt det är möjligt. De senaste åren har Baltic Fitness breddat utbudet rätt så mycket och Baltic Fitness vill att sortimentet ska vara varierande och passa alla.

Baltic Fitness har som vision att alltid erbjuda unika träningsprodukter med hög standard. Baltic Fitness design på utrustningen gör att den ska passa lika bra i hemmagymmet som i det professionella gymmet.

Hos Baltic Fitness ska du alltid kunna hitta bra träningsredskap som är funktionella och som gör din träning roligare. Lars Norberg testar ständigt våra och våra leverantörers produkter för att säkerställa hög kvalité.

Baltic Fitness affärsidé

GymPartner Presenterar Baltic Fitness affärside är att Kunna erbjuda unika träningsprodukter som få eller ingen annan tillverkar eller säljer.

Baltic Fitness filosofi

GymPartner Presenterar Baltic Fitness och Lars som med en bakgrund inom idrotten i över 30 års tid så finns kunskapen om hur man skall konstruera bra träningsutrustning som funkar oavsett om de finns på crossfitboxen, kommersiella gymmet eller i hemmagymmet i din källare.

Allt till ett vettigt pris!

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Baltic Fitness

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner