Kompletta Gym till Företag

Kompletta Gym till Företag med begagnade Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex,Startrac och Bodybike som är de största tillverkarna i världen -Låga priser

GymPartner har sålt ett flertal nya och begagnade Kompletta gym till Företag de sista halvåret, därav detta inlägg och information till företag som funderar på att köpa nya & begagnade Kompletta gym.

Kompletta Gym till Företag?

GymPartner har sålt ett flertal nya och begagnade Kompletta gym till Företag de sista halvåret, därav detta inlägg och information till företag som funderar på att köpa nya & begagnade Kompletta gym. Kompletta Gym till Företag?

 1. När det gäller konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner så rekommenderar GymPartners Gymkonsulter begagnade Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex, Startrac och Bodybike som är de största tillverkarna i världen.

 2. Dessa tillverkar många olika maskinserier och nya modeller kommer hela tiden.

 3. Vår egen kommersiella serie GrandMaster PRO håller en mycket hög standard men är lika kraftiga och har samma mjuka design som övriga men håller vi håller nere priserna.

 4. Kompletta Gym till Företag med ny utrustning från GrandMaster kostar i snitt hälften eller en tredjedel av vad dessa giganters nya utrustning kostar.

Kompletta Gym till Företag behöver inte vara så dyr

Den tredje serien är GrandMaster PREMIUM PRO som vänder sig till de lite mindre anläggningarna som t.ex hotell, rehabkliniker, mindre företagsgym m.fl. Om man nu vill ha ett gym av oslagbar kvalité, vare sig det gäller ett företagsgym eller en större kommersiell anläggning, så är det någon av de stora man ska satsa på. Då de alla har ett helt komplett träningssystem med konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner med viktmagasin, fria vikter, träningsbänkar och viktställ som kräver minimalt med underhåll.

 1. Den tredje serien är GrandMaster PREMIUM PRO som vänder sig till de lite mindre anläggningarna som t.ex hotell, rehabkliniker, mindre företagsgym m.fl.

 2. Om man nu vill ha ett gym av oslagbar kvalité, vare sig det gäller ett företagsgym eller en större kommersiell anläggning, så är det någon av de stora man ska satsa på.

 3. Då de alla har ett helt komplett träningssystem med konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner med viktmagasin, fria vikter, träningsbänkar och viktställ som kräver minimalt med underhåll.

Kompletta Gym med begagnad utrustning är extremt mycket billigare

Förutom kvalitén så är även designen och framförallt funktionaliteten helt outstanding. Maskinerna är mycket säkra att träna med och är konstruerade så att träningen blir optimal samt så att man inte skall kunna använda dem på fel sätt.

Tyvärr så finns det kopior av gymmaskinerna på marknaden och de ska man akta sig sig för att köpa. De håller inte på långa vägar samma kvalité och har långt ifrån samma egenskaper.

Vilken typ av maskiner och redskap bör då finnas i Kompletta Gym?

 • För effektiv konditionsträning i Kompletta Gym till Företag finns det några självklara val, det är löpband, crosstrainer, motionscykel och en roddmaskin.

 • Det är en bra grund och de maskinerna finns i stort sett på alla gym och ger en bra och varierad konditionsträning och kan även användas för konditionstest.

 • Roddmaskinen är kanske det mest kompletta träningsredskap som finns på marknaden då man får ut både konditionsträning och styrketräning för hela kroppen.

I Kompletta Gym till Företag kan den därför även räknas som ett styrketräningsredskap. Sen finns det såklart andra maskiner och träningscyklar som man kan komplettera med och ta in eller ersätta ovannämnda för.

Ett sådant exempel är en spinningcykel och den skiljer sig från en motionscykel på så sätt att den kan köras på ett mycket tuffare sätt och ge en mycket intensivare träning.

I de kommersiella gymmen används spinningcykeln i gruppträning som är mycket populärt i Sverige och i övriga världen. Att sedan välja rätt redskap och gymmaskiner till Kompletta Gym till Företag för styrketräning är viktigt.

Något som alltid bör finnas i Kompletta Gym till Företag är fria vikter med hantlar, skivstång, viktskivor och en träningsbänk, samt skivstångsställning. Det är den klassiska styrketräningen och många föredrar att träna med fria vikter.

En annan typ av handredskap som har blivit oerhört populärt är kettlebells. De ger en lite mer varierande träning än hantlar och de används även i gruppträning.

Funktionell träning i Kompletta Gym

Utbudet av mindre träningsredskap är enormt som t.ex en gymboll, yogamatta, exertube (gummiband), TRX, pumpvikter och pumpstång för bodypump, step up bräda mm. GymPartners utbud är mycket stort och ger en mycket effektiv och rolig träning. De är heller inte så dyra och är absolut värt att titta närmare på.

GymPartner uppfyller alla kriterier och kan erbjuda ovan nämnda maskiner och redskap

Hos oss får kunden hjälp från dag ett med planering, tips och råd och vi gör i ordning en ritning så att kunden kan se hur gymmet kommer att se ut när det är klart med alla maskiner och redskap.

Gymkonsulterna erbjuder också en personlig kundsupport alla dagar året runt vilket är en stor fördel om något skulle hända med någon maskin. Man har som kund även möjlighet att leasa gym och teckna ett förmånligt serviceavtal.

Finansiering av Kompletta gym

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Frakt och installationer av gymutrstning med egna servicetekniker och lastbilar

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Frakt och installationer av gymutrstning med egna servicetekniker och lastbilar

Vi hjälper er helt enkelt genom hela processen vid köp av Kompletta Gym till Företag. Rådgivning, installation samt service.

Vi har hjälp många företag att köpa Kompletta Gym och berättar gärna hur de har gjort! Givetvis kan finansiering skräddarsys genom hyra och leasing. GymPartner erbjuder även service/uppgraderingar för företag som redan har ett gym.

Vi strävar efter att vara en komplett leverantör av Kompletta Gym till Företag och träningsutrustning för föreningar.

Våra Gymkonsulter erbjuder därför även rådgivning, 3D-modellering av lokal, passer-system, rikstäckande service med mera. GymPartner samarbetar endast med de gymleverantörer vi anser vara bäst inom respektive prissegment.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Tveka inte på att satsa på friskvård, det lönar sig! 

Populärt

Gymutrustning eller kompletta Gym - Tveka inte på att satsa på friskvård, det lönar sig!  Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.  Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre