EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet & det centrala svänghjulet. GymPartner.

EnergiCenter uppgraderar sin Spinning med Spinningcyklar Supreme BodyBike från Danska BodyBike.

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike

Spinningcyklar Supreme BodyBike

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet.

Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

Var annorlunda

Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig. Var annorlunda. Du kan börja med att välja en färg på din Body Bike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan. Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp.

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike fakta:

  • Längd: 105 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 100 cm

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike från GymPartner Sweden

EnergiCenters Spinningcyklar

Energicenter Sportsclub är en hälsoinspirerad mötesplats, Energicenter är mer än bara träning! Här möts alla - pensionärer, ungdomar, motionären och eliten för träning, gemenskap och glädje.

Provträna EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike en vecka gratis, gäller för nya medlemmar.

Du kan testa både gym och gruppträning under vår receptionstid! I ditt medlemskap ingår alla våra gruppträningspass och en genomgång av gymmet så ni snabbt kommer igång.

För din flexibilitet har vi öppet dygnet runt. Välkommen du också, vi har plats för fler!

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike från Nordens Största Gymleverantör

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black

Supreme BodyBike Spinningcyklar Energicenter denna cykel passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner Sweden har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov.

Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma.

Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.

Stort urval Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

Installation och Service av Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black

GymSupporten.se erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning både till dig som privatperson och som företag.

Våra montörer är proffs på våra produkter och kan därför genomföra en snabb, smidig och säker installation. Vill ni bestämma en dag som passar er eller få ytterligare information angående service.

Gäller det installation av gymutrustning såld av GymPartner är ni välkomna att kontakta oss för tidsbokning.

Varför ska du låta en specialist utföra installationen av Spinningcykeln?

Våra montörer har lång tids erfarenhet av våra produkter och kan genomföra en snabb, smidig och framförallt säker installation.

Vi hjälper er med allt och när er utrustning är installerad och klar har du möjlighet att ställa frågor angående utrustningens funktioner, få information angående skötselråd och erbjuds en genomgång av din nya utrustning.

Framför allt vill vi att ni som kund skall kunna luta er tillbaka medan vi fixar resten.

Varför låta en specialist utföra Service?

Tänk på att ge din utrustning det bästa genom att låta dina produkter servas av en behörig servicetekniker för att maximera livslängden. Det är inte bara viktigt att du håller efter dina produkter bara för att se till att de håller sig i toppskick utan också för säkerheten av användandet på produkterna.

Låt alltid en servicetekniker utföra service på din utrustning för att vara säker på att din utrustning fått rätt behandling, servad på rätt sätt med rätt produkter och verktyg.

Ibland kan det hända att Supreme BodyBike Spinningcyklar Energicenter går sönder.

Har ni köpt en produkt av GymPartner och har serviceavtal så får ni en “Låneprodukt” som vi levererar till er när vi hämtar er produkt för service och reparation.

Vi kan hjälpa er med både nya och äldre produkter. Vi ser ifall skadan omfattas av garantin och går därefter vidare. Ifall skadan ej omfattas av garanti kan vi erbjuda reservdelar till låga kostnader. Vi behöver alltid följande information vid reklamation

Vilken är produkten?

Vad är felet?

Hur gammal är produkten?

Har ni order nummer eller faktura nummer som tillhör denna reklamation? Har ni köpt produkten genom oss? Bifoga alltid bild alternativt video som visar vad felet är och gärna vad delen heter som är trasig.

OBS! Tänk på att vid transport skada ska detta alltid först och främst anmälas på plats till chauffören direkt. Därefter kan vi hjälpa er att skicka en ny produkt.

Vi älskar Spinningcykeln och tycker att det är det bästa Cardiomaskinen i Världen.

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service. 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

GymPartner på Google 

Populärt

Gymmaskiner

Skierg concept 2

Concept 2 roddmaskin

Vikter skivstång

Cable crossover

Dipsställning

Gymgolv

Skivstång 20 kg

Rusta kettlebell

Träningsgolv