SUNDBYBERGS TYNGDLYFTARKLUBB

SUNDBYBERGS TYNGDLYFTARKLUBB med Styrkelyft sedan 1931. - En av klubbens medlemmar heter Martin, en före detta brottare som tidigare tränat mycket med brutal bänkar och sett dess stora fördelar.

Sundbybergs tyngdlyftarklubb är en klubb som håller mycket tävlingar i både styrkelyft och tyngdlyftning. Träningsanläggningen är framför allt fylld med mycket skivstänger och fria vikter.

SUNDBYBERGS TYNGDLYFTARKLUBB med Styrkelyft sedan 1931  En av klubbens medlemmar heter Martin, en före detta brottare som tidigare tränat mycket med brutal bänkar och sett dess stora fördelar.

SUNDBYBERGS TYNGDLYFTARKLUBB med Styrkelyft sedan 1931

En av klubbens medlemmar heter Martin, en före detta brottare som tidigare tränat mycket med brutal bänkar och sett dess stora fördelar.

Martin fick grönt ljus från ledningen och hörde av sig till oss på GymPartner via mail.
Affären gick smidigt från start till slut och allt kunde skötas via telefonkontakt.

Martin själv beskriver affären som smidig och “enkel”.

“Allt gick bara smidigt och enkelt” - Martin

Denna affär gick snabbt och lätt och slutade med att Martin och Sundbybergs tyngdlyftarklubb nu har ännu ett träningsredskap som kan leda till ännu fler imponerande rekord.
Tack för ett lyckat samarbete!

Andra Nöjda kunder 

Martin fick grönt ljus från ledningen och hörde av sig till oss på GymPartner via mail. Affären gick smidigt från start till slut och allt kunde skötas via telefonkontakt.  Martin själv beskriver affären som smidig och “enkel”.  “Allt gick bara smidigt och enkelt” - Martin  Denna affär gick snabbt och lätt och slutade med att Martin och Sundbybergs tyngdlyftarklubb nu har ännu ett träningsredskap som kan leda till ännu fler imponerande rekord. Tack för ett lyckat samarbete!