GymPartner byter ut Löpband Life Fitness 95T med TV

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

GymPartner byter ut Löpband Life Fitness 95T med TV i Toppskick och delar av SEB-bankens Cardioutrustning på personal-gymmet i centrala Stockholm.

 1. Tack SEB för förtroendet att få köpa loss och “bära ut” denna denna extremt fina Cardioutrustning från ert VIP-Gym.
 2. Allt i fullständigt toppskick och Inga slitna maskiner då det är mest PT. verksamhet hos SEB och utrustningen är bara 4-5 år gammal.
 3. Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Löpband Life Fitness 95T – Din Bästa GymPartner

 • Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Löpband hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året.
 • När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.
 • Köp Löpband Life Fitness 95T i hög gymkvalitet hos GymPartner där du kan välja mellan många olika slags Löpband och vårt urval spänner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet.
 • Köp 5 st Löpband Life Fitness 95T med TV med ett nypris på ca 120 000 kr – säljs nu för 39 500 kr + moms styck.

Löpband Life Fitness 95T Löpband Begagnat 95T Life-Fitness detta Löpband har en innovativ och sofistikerad design som ger inspiration, motivation och utmaning. Löpband Begagnat Inspire 95T Life-Fitness Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Löpband Life Fitness 95T

Life Fitness 95T Inspire CPO är från den nya banbrytande Elevation-serien av cardioutrustning från Life Fitness och har en nyskapande och sofistikerad utformning som ger användarna inspiration, motivation och utmaningar.

 1. Allt runt löpbandet Life Fitness 95T Inspire är utformat för att ge ultimat och medryckande träning.
 2. Löpbandet har DX3 band- och däcksystem, integrerad iPod och USB-kompatibilitet.
 3. Den integrerade 7" LCD Inspire ™-konsolen har pekskärm för iPod-musik och videolistor. USB-anslutning används för att skapa, anpassa och spåra träningspass.
 4. Användarna hålls intresserade och engagerade genom den inbyggda Virtual Trainer, och de har möjlighet att visualisera sina tränings-framsteg med Workout Landscape ™-överslag.
 5. 41 olika övningar erbjuds, bl.a. Interval, Custom, Heart Rate Zone Utbildning + ™ och Goal-träning samt många fitness-tester, alla tillgängliga på 13 språk.

Tillverkare Life Fitness

 • Lutning 0% - 15%
 • Hastighet 0,8 - 22,5 km/t
 • Band FlexDeck® Shock Absorption System
 • Pulsmätare Lifepulse™ Digital Contact HR,
 • Polar® Compatible Programs 41
 • Motor 4.0 HP AC motor with MagnaDrive™ se nedan.
 • MagnaDrives patenterade teknologi använder högeffekts neodym-järn-bor permanentmagneter för att skapa en inducerad magnetisk kraft som används för vridmomentöverföring. 
 • Motor Controller Bandbredd 56 cm
 • Vikt 204 kg
 • Max. brukarvikt 181 kg

Besök GymPartner Finance

Besök GymPartner Finance Nya Löpband och Motionsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning. SEX OLIKA LÖPBAND som kan leasas genom GymPartner Finance Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Kolla våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket.

Nya Löpband och Motionsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

SEX OLIKA LÖPBAND som kan leasas genom GymPartner Finance

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Kolla våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket.

Populärast just nu: 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

SEX OLIKA LÖPBAND som kan leasas genom GymPartner Finance Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Kolla våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket. Populärast just nu:  Löpband Discover Life Fitness Crosstrainer Indoor Walking2 Bodypump-set Sveriges Populäraste Spinningcykel Concept Rodd modell DPM5 Svart Crosstrainer 95T Black LifeFitness Hantlar Vinyl 2x5kg Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.