Träningsutrustning & begagnad gymutrustning - Göteborg

Träningsutrustning & begagnad gymutrustning i Göteborg. Vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal har alla intresse och passion inom fitness och hälsa, vi vet att träning kan skapa positiva förändringar och ge mer energi till vardagen. Därför grundade vi, GymPartner 2016 


Vi tycker om alla typer av motion, allt från styrketräning till yoga och självklart den praktiska träningen hemma. Ingen av oss har någonsin ångrat vår träning och nu satsar vi på att inspirera och motivera människor till att skapa egna målsättningar och hälsovanor.

TRÄNINGSUTRUSTNING & BEGAGNAD GYMUTRUSTNING November 2023

Vi vill att alla våra kunder uppnår succé med deras träning. Vårt koncept är enkelt och det ska vara lätt att nå det dagliga basala behovet för rörelse med träningsutrustning i toppkvalitet - till låga priser.

GymPartner & GymAuktioner erbjuder ett stort och varierat utbud av träningsutrustning och träningsredskap till privatpersoner, bostadsrättsgym, företag, myndigheter, rehabilitering, sportklubbar och andra idrottsföreningar.

Bildgalleriet över nyinkommen gymutrustning November 2023

MONARK MOTIONCYKLAR 2023 MONARK MOTIONSCYKEL Ergomedic 839 E

MONARK MOTIONSCYKEL

 NAUTILUS ONE GYM-Paket 4st Gymmaskiner

 

NAUTILUS ONE GYM-Paket 4st Gymmaskiner

Nordic Gym Gymmaskiner

Gymmaskiner från Nordic Gym

Din bästa gympartner.nu GymPartner Träningsutrustning i Mölndal

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal GYM