GYMUTRUSTNING BORTSKÄNKES

GYMUTRUSTNING BORTSKÄNKES - ENLIGT BILDERNA NEDAN: I Göteborg har vi skänkt kompletta gym till flera Dagliga verksamheter. 

I Göteborg har vi skänkt kompletta gym till flera dagliga verksamheter.

RING MAXIMUS idag om du företräder tex. Räddningstjänsten i DALARNA som får en full lastbil då de valt att köpa annat av oss.

Eventuellt ska många av Räddningstjänstens stationer få många kompletterande träningsobjekt och motionsredskap, där plats finnes.

Armmaskiner- Begagnade i hög gymkvalitet - GymPartner Träningsutrustning 

Vi har flera armmaskiner från världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Eleiko

Armmaskiner- Begagnade i hög gymkvalitet - GymPartner Träningsutrustning ​ Vi har flera från världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Eleiko

Träna Axlar - Köp Axelmaskiner Hos GymPartner i Mölndal

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande axelmaskiner:

Träna Axlar - Köp Axelmaskiner Hos GymPartner i Mölndal Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande:

Benmaskiner

Hos oss på GymPartner Träningsutrustning hittar du Benmaskiner som ger effektiv träning av dina benmuskler.

Här hittar du alla benmaskiner för Sätesmusklerna (Rumpan), insida & utsida lårmusklerna, vadmusklerna och stretchmaskiner för ben.

Benmaskiner Hos oss på GymPartner Träningsutrustning hittar du Benmaskiner som ger effektiv träning av dina benmuskler.   Här hittar du alla Övriga Benmaskiner för Sätesmusklerna (Rumpan), insida & utsida lårmusklerna, vadmusklerna och stretchmaskiner för ben.

Benpress

Benpress är en bra benövning, som i jämförelse med knäböj med skivstång ställer mindre krav på balans, kontroll och rörlighet.

Benpress är en bra benövning, som i jämförelse med knäböj med skivstång ställer mindre krav på balans, kontroll och rörlighet.

Bröstmaskiner

Våra nya och begagnade bröstmaskiner från de världsledande tillverkarna tar din träning i gymmet till en ny nivå.

  • Med den senaste innovationen & digitala lösningar får du bästa förutsättningarna att lyckas.

Bröstmaskiner Våra nya och begagnade bröstmaskiner från de världsledande tillverkarna tar din träning i gymmet till en ny nivå.  Med den senaste innovationen & digitala lösningar får du bästa förutsättningarna att lyckas.

Magmaskiner

Magmaskinerhos Maximus.  Enda sedan 1983 har jag, Martin MaXimus Börjesson framgångsrikt sålt 100-tals kompletta gym, med nya och begagnade träningsmaskiner såsom tex.

Magmaskiner hos Maximus.  Enda sedan 1983 har jag, Martin MaXimus Börjesson framgångsrikt sålt 100-tals kompletta gym, med nya och begagnade Träningsmaskiner såsom tex.

Ryggmaskiner

Köp GymPartners nya och begagnade ryggmaskiner som i kommersiell kvalitet för att träna hela ryggen. 

Ryggmaskiner Köp GymPartners nya och begagnade Ryggmaskiner som är Träningsmaskiner i kommersiell kvalitet för att träna hela ryggen.

Vi har allt från chinsräcken, avancerade roddmaskiner & maskiner för latsdrag

Våra ryggmaskiner i kommersiell kvalitet & Träningsredskap passar för alla företag, föreningar, gym och är utvalda av mig, Martin MaXimus.

Vi har allt från chinsräcken, avancerade roddmaskiner & maskiner för latsdrag Våra Ryggmaskiner i kommersiell kvalitet & Träningsredskap passar för alla företag, föreningar, gym och är utvalda av mig, Martin "MaXimus

Smithmaskiner

Smithmaskinen är en träningsmaskin där skivstången bara kan röra sig upp och ner i en fixerad vertikal bana.

Smithmaskiner Smithmaskinen är en träningsmaskin där skivstången bara kan röra sig upp och ner i en fixerad vertikal bana.

Power Rack

I denna Power rack tränar man med fördel knäböjningar som ger effektiv träning av lår och rumpa.

Ett hemmagym med Power Rack hjälper till att förebygga och behandla muskelsmärtor i höft och bäcken, samt bidrar till ökad rörlighet i benen.

Power rack tränar man med fördel knäböjningar som ger effektiv träning av lår och rumpa. Ett Hemmagym med Power Rack hjälper till att förebygga och behandla muskelsmärtor i höft och bäcken, samt bidrar till ökad rörlighet i benen.