Black Week 2022- Rea på Gymutrustning

Rea på Gymutrustning – Black Week 2022. Black Week har utvecklats från att vara en illa gömd shoppingfest till Sveriges största vecka med rea. GymPartner

Rea på Gymutrustning – Black Week 2022. Black Week har utvecklats från att vara en illa gömd shoppingfest till Sveriges största vecka med rea. Eftersom allt fler handlare började tjuvstarta sin Black Friday rea så har perioden övergått till en hel vecka.

Black Week 2022 - Rea på Gymutrustning

Under fjolåret så såg vi en förskjutning från att butikerna endast hade rea under 24 timmar på fredagen, till att locka med röda priser en hel vecka. Veckan kallas logiskt nog Black Week, och bjuder på erbjudanden hela veckan.

Det är fortfarande Black Friday som är höjdpunkten, men inte lika tydligt som förr om åren

Så hur kan vi ta tillvara på Black Week på bästa sätt för julklappar? Genom att samla stora delar av dina inköp till den veckan!

Visst kan det känns tidigt för vissa men faktum är att julafton endast är cirka en månad bort.

December är dyr som den är så att kunna hitta julklappar till rabatt är vi inte många som klagar på.

Att förbereda inköpslistor och agera snabbt är en grundförutsättning för att lyckas bra. Så fort Black Week rean drar igång vet du precis vad som önskas, och chanserna att hinna med att utnyttja erbjudandet ökar.

När är Black Week 2022?

Gör dig redo för att fynda vecka 48 som varar mellan den 21-27 november 2022. En hel vecka när det går att handla billigare online, och därmed en utmärkt tid att inhandla era första julklappar på nätet.

På den här sidan kommer vi lägga upp de bästa erbjudandena under Black Week & Friday 2022.

Flera tips kommer upp allt eftersom de blir känt vilka e-handlare som kommer med de bästa erbjudanden inom gymindustrin och gymmarknaden i år.

Black Friday 2022

Vilken dag är inte den bästa dagen på året om inte BLACK FRIDAY! Hela året sitter vi spänt och väntar på denna dag.

Man skulle nästan kunna kalla denna dag för "den heliga shopping-dagen"?

Bäst rea finner vi med största sannolikhet under Black Friday, som 2022 är fredagen den 25 november.

Under 24 timmar tävlar butiker, på stan och internet, om att locka med oerhört bra rea priser.

Dagen anses också vara startskottet för att köpa julklappar, så varför inte passa på att skaffa några för lägre priser än normalt?

Anyway - Här hittar du alla våra bästa Black Friday Deals 2022!

Klicka på Läs mer-knappen nedanför om du vill läsa på lite om Black Friday och Black Week

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA Köper du kosttillskott så se till att ladda på förråden inför kommande träningsår redan nu. Black Week bjuder på fina erbjudanden som det är svårt att tacka nej till. Tränar du? Besök butikens rea nu!

Köper du kosttillskott så se till att ladda på förråden inför kommande träningsår redan nu. Black Week bjuder på fina erbjudanden som det är svårt att tacka nej till. Tränar du? Besök butikens rea nu!

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA  Kläder, kosttillskott och allt som hör träningen till brukar butiken vara kända för att ha stor rea på under den här svarta fredagen.

Kläder, kosttillskott och allt som hör träningen till brukar butiken vara kända för att ha stor rea på under den här svarta fredagen.

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA Vitaminer, mineraler och det mesta för att ta hand om sin kropp. Black Week känns som det optimala tillfället att ladda upp sina förråd av välmående produkter.

Vitaminer, mineraler och det mesta för att ta hand om sin kropp. Black Week känns som det optimala tillfället att ladda upp sina förråd av välmående produkter.

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA  Fotmassage, ryggmassage eller vilken massage som helst. Självmassörer som bör finnas i alla aktiva hem. Riktigt bra rea under årets största rea-vecka!

Fotmassage, ryggmassage eller vilken massage som helst. Självmassörer som bör finnas i alla aktiva hem. Riktigt bra rea under årets största rea-vecka!

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA Söker du efter kosttillskott till stora rabatter på black week 2022? Då kommer butikens rea garanterat att locka rejält!

Söker du efter kosttillskott till stora rabatter på black week 2022? Då kommer butikens rea garanterat att locka rejält!

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA

TILL BUTIKENS BLACK FRIDAY SIDA  Kosttillskott som är tillverkat i Sverige till helt okej priser. Bra ställe att ladda upp för kommande träningssäsong.

Kosttillskott som är tillverkat i Sverige till helt okej priser. Bra ställe att ladda upp för kommande träningssäsong.

Förhandsvisning av Black Week - Erbjudande för Stamkunder

Förhandsvisning av Black Week - Erbjudande för Stamkunder  Förhandsvisning av Black Week - Erbjudande med 50% Rabatt för Martin Maximus stamkunder från början av sin försäljning av gymutrustning 1983.  Vi på GymPartner med systerbolag GymAuktioner behöver tömma lagret av ny gymutrustning och motionsredskap pga. att vi måste få plats med fler kompletta begagnade gym i de största VARUMÄRKENA I VÄRLDEN.

Rea på Gymutrustning – Black Week 2022. Förhandsvisning av Black Week - Erbjudande med 50% Rabatt för Martin Maximus stamkunder från början av sin försäljning av gymutrustning 1983.

Vi på GymPartner med systerbolag GymAuktioner behöver tömma lagret av ny gymutrustning och motionsredskap pga. att vi måste få plats med fler kompletta begagnade gym i de största VARUMÄRKENA I VÄRLDEN.