Energikällan i BRF-föreningen - Nytt Gym i Biskopsgården

I nära samarbete med Brf. Barometern och gymleverantören GymPartner öppnar Nathalie och Danny Scott ett nytt gym Energikällan i Biskopsgården.

Nathalie har sedan länge drömt om att driva ett eget gym. Hon har fri-idrottat, boxat och gymmat i flera år med sin personliga tränare Maximus som äger GymPartner.

Nathalie är en van affärskvinna med era års erfarenhet av att driva skönhetssalonger i Olskroken och Majorna.

Energikällan i BRF-föreningen - Nytt Gym i Biskopsgården

– Min dröm är att erbjuda en tjänst för att ge människor självförtroende att umgås och nå sina hälso- och träningsmål, säger hon. Därför är Energikällan det lilla gymmet med stor service.

– Många vill återfå sin tidigare kondition och fysik efter att de fått barn, säger hon. En del kanske har släppt taget om träningen helt enkelt då det inte funnits tid och motivation.

- Vi vill öka självförtroendet hos våra medlemmar och möjligheten att hjälpa människor att få en bättre fysik och samtidigt bygga en starkare självkänsla är något Nathalie länge drömt om och känner nu att hon fått allt på plats.

– Vi skulle älska att bygga upp självförtroendet för dem som behöver det och ge människor i närområdet en plats där de kan umgås, säger hon. Inredning från Italienska Fit-interior 

Nytt Gym i Biskopsgården

Energikällan i Biskopsgården

– Vi erbjuder Professionell hälso-fitness och skönhetssalong under samma tak.
Nathalie är också en stolt mamma till 3 barn från 2 till 17 års ålder och det gör att hon har erfarenhet av att kombinera sin egen träning, bra kostplanering ihop med att ha familj med barn.

Nathalie och Danny Scott hälsar först och främst alla hyresgäster i närliggande Bostadsrättsföreningar välkomna att komma och provträna gratis med instruktör eller Personlig tränare. 

Gå in på Energikällans Facebooksida 

Många av våra kurser startar i slutet av Oktober. 

 • Mammaträning
 • Fit over 50 - Seniorträning +50år
 • Viktminskningskurser med resultatgaranti 
 • Ryggakuten med rehabiliteringskurser i ett samarbete med sjukgymnast och naprapater
 • Fysioterapi med rörelseanalys och stretching-övningar med exklusiva specialredskap ergonomiskt utformade av sjukgymnast och ortopedspecialister. Vi fixar dina rygg och höftproblem tillsammans med din vilja att bli smärtfri och rörligare.  

Nytt Gym i Biskopsgården

Biskopsgårdens nya Gym Energikällan

Energikällan din GymPartner

Varierad & rolig Mammaträning på Energikällan Biskopsgården !

 • Varierad träning av styrka och kondition på stationer.
 • Olika övningar och upplägg varje gång.
 • Kondition/förbränning
 • Mammaträning
 • Vanliga mammor – ovanliga resultat!

Mammaträning står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad träning för alla mammor. Vi anpassar träningen för såväl otränad som dig som kommit igång med din träning.

 • Fokus är att dra ihop uttänjd muskulatur samt att göra kroppen stark igen.
 • Såklart får du komma utan barn med om du vill.

Start

Du kan börja när som under terminen.
Du kan komma med eller utan barn.

Engångsträning: 100 kr
10-kort: 800 kr
Månadskort (mammaträning +övrig träning): 499kr/mån
Alla kan vara med oavsett ifall du har fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler.

Även mammor som vill ha lite tuffare träning är välkomna

– vi är specialister på mammaträning och anpassar den så att alla ska få en personlig utmaning!
Vårt rum är anpassat så de små kan vara på golvet.
24 minuter kondition med kroppen som redskap.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.
Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket


Gympartners Gym & Motionskonsulter 

Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.

Huvudlager i Mölndal
Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

Begagnade Träningsmaskiner
Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & Precor, Technogym, Life Circuit, GrandMaster & Gymleco.

Nya Träningsredskap

Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.