GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap

Concept har betydligt mer produkter i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.

GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap som kanske är mest kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella [1] gym.

Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.

GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap

Concept Träningsredskap

Concept[2] är gymprodukter i världsklass. Alla har det gemensamt att de säljs av den framgångsrika företagsgruppen Concept i Jönköping.

Många köpte själva sin första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat.

Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen!

Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart.

Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet.

Resten är historia, som det brukar heta, och den [3] okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Historia

1981 uppfann bröderna Dick och Peter Dreissigacker, den första roddmaskinen [4]Concept2 Model A Indoor Rower. Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen! [1]

GymPartner Presenterar Concept

Under åren har Concept Träningsprodukter och dess ägare haft en stabil och positiv utveckling. Produktfloran har breddats, personalstyrkan vuxit och kunskaperna fördjupats. Bo Ekros och ledningen jobbar och söker internationellt med att se och följa det senaste inom träning. På så vis kan de införa innovativa träningsmetoder, så att deras kunder hela tiden ska kunna erbjuda sina gymköpare det senaste och bästa.

Concept2Cybex, [5]Octane, [6]TuffStuff, [7]TRX, [8]Tanita, [9]Trigger Point, [10]Wattbike, [11]Body Bike, ViPR och Woodway är exempel på produkter och träning företaget gjort möjliga för gymmen i hela Sverige.

Med sina 45 anställda placerade från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder och med sitt nya moderna centrallager i Jönköping, är de redå att ta hand om sina kunder var behovet än dyker upp.

Bo Ekros vet att organisationen tillsammans har all den kunskap om och inom träningsprodukter, som är till god nytta för kunderna. Drivkraft, Kundfokus, Kunskap och Passion har ända sedan starten 1993 varit Bo Ekros & organisationens ledord, och de är lika aktuella idag.

 1. ^ ”Gym”. Wikipedia. 2020-09-17. 
 2. ^ ”Historia”. Open graph site name &
 3. ^ ”Roddmaskiner & Stakmaskiner” (på svenska). GymPartner
 4. ^ david (20 juni 2012). ”Model A Indoor Rower” (på engelska). Concept2.
 5. ^ ”Octane Fitness”
 6. ^ ”TuffStuff Fitness International” (på amerikansk engelska). TuffStuff Fitness International
 7. ^ LLC, Fitness Anywhere. ”TRX® Suspension Training | Suspension Weight Training” (på engelska). www.trxtraining.com
 8. ^ ”Tanita | Monitoring your Health”. tanita.eu
 9. ^ ”TriggerPoint”. Open graph site name &
 10. ^ ”Wattbike | Inomhusträningscyklar | Smart- och kraftträningscyklar”. Wattbike
 11. ^ ”BODY BIKE® INDOOR BIKES” (på amerikansk engelska). 

Miniartikel ovan är skriven av mig, av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym, sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Fler artiklar av mig:

Träning För Män 40+ Av Ove Rytter

ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST?

About me 

Martin MaXimus Börjesson

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022