GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap

Concept har betydligt mer produkter i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.
 • GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap som kanske är mest kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella [1] gym.

 • Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.

GymPartner Presenterar Concept Träningsredskap

Concept Träningsredskap

Concept[2] är gymprodukter i världsklass

 • Alla har det gemensamt att de säljs av den framgångsrika företagsgruppen Concept i Jönköping.

 • Många köpte själva sin första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat.

 • Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen!

 • Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart.

 • Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet.

 • Resten är historia, som det brukar heta, och den [3] okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Bo Ekros & Consepts Historia

 • 1981 uppfann bröderna Dick och Peter Dreissigacker, den första roddmaskinen [4]Concept2 Model A Indoor Rower.

 • Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det perfekta träningsredskapet:

 • Roddmaskinen! [1]

GymPartner Presenterar Concept

Under åren har Concept Träningsprodukter och dess ägare haft en stabil och positiv utveckling

 • Produktfloran har breddats, personalstyrkan vuxit och kunskaperna fördjupats. 

 • Bo Ekros och ledningen jobbar och söker internationellt med att se och följa det senaste inom träning.

 • På så vis kan de införa innovativa träningsmetoder, så att deras kunder hela tiden ska kunna erbjuda sina gymköpare det senaste och bästa.

 • Concept2Cybex, [5]Octane, [6]TuffStuff, [7]TRX, [8]Tanita, [9]Trigger Point, [10]Wattbike, [11]Body Bike, ViPR och Woodway är exempel på produkter och träning företaget gjort möjliga för gymmen i hela Sverige.

 • Med sina 45 anställda placerade från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder och med sitt nya moderna centrallager i Jönköping, är de redo att ta hand om sina kunder var behovet än dyker upp.

 • Bo Ekros vet att organisationen tillsammans har all den kunskap om och inom träningsprodukter, som är till god nytta för kunderna.

Drivkraft, Kundfokus, Kunskap och Passion har ända sedan starten 1993 varit Bo Ekros & organisationens ledord, och de är lika aktuella idag:

 1. ^ ”Gym”. Wikipedia. 2020-09-17. 

 2. ^ ”Historia”Open graph site name &

 3. ^ ”Roddmaskiner & Stakmaskiner” (på svenska). GymPartner

 4. ^ david (20 juni 2012). ”Model A Indoor Rower” (på engelska). Concept2.

 5. ^ ”Octane Fitness”

 6. ^ ”TuffStuff Fitness International” (på amerikansk engelska). TuffStuff Fitness International

 7. ^ LLC, Fitness Anywhere. ”TRX® Suspension Training | Suspension Weight Training” (på engelska). www.trxtraining.com

 8. ^ ”Tanita | Monitoring your Health”tanita.eu

 9. ^ ”TriggerPoint”Open graph site name &

 10. ^ ”Wattbike | Inomhusträningscyklar | Smart- och kraftträningscyklar”Wattbike

 11. ^ ”BODY BIKE® INDOOR BIKES” (på amerikansk engelska). 

Miniartikel ovan är skriven av mig, av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym, sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Fler artiklar av mig, Martin Maximus Börjesson:

Martin MaXimus Börjesson

GymPartner Träningsutrustning AB 

Andra köpte till dessa produkter

 1. Skivstångsställning

 2. bumpervikter

 3. Skivstång med vikter

 4. Internationell Skivstång

 5. skivstångsset

 6. viktställ

 7. Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Tack alla som söker på GymPartner Träningsutrustning AB på Allabolag 🙂 Nu rankar vi TREA i hela Sverige. Sveriges bolag på allabolag.se där även ditt gym får en utförlig presentation av ert gymföretag på Alla bolag vid köp. Kolla Gympartner Träningsutrustning i Mölndal's här Företagsinformation om alla bolag på Allabolag.se som är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Vill du kontrollera ett gymföretags ekonomi?

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

hitta.se - sveriges privatpersoner och företag Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där ditt gymföretag också borde ha en företagspresentation Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där även ditt Gym kan få en gratis, utförlig presentation och verksamhetsbeskrivning av ert lokala Gym vid köp. Vi på GymPartner vill tipsa alla gymägare att lägga upp en bolagspresentation på Hitta.se 2022 med fina bilder som visar ert fina gym och ni kan få länkar till er hemsidas olika tjänster, kontaktuppgifter, bokning, etc. Vi valde att annonsera och köpa en bolagspresentation med klickbara bilder som leder till våra olika kategorier på vår hemsida, på grund av att hitta.se är en stark konkurrent till allabolag.se när det gäller sökningar, nummerupplysning, karta, kontaktuppgifter och mycket mer. Hitta har 4 miljoner unika besökare i veckan Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. Hitta.se har en enkel Sökfunktion Med enkel sökfunktion kan du enkelt söka dig fram för att exempelvis hitta företag/privatpersoner på en viss plats, postadresser, vägbeskrivningar till olika resmål etc. Hitta's mål är att all information ska finnas lättillgänglig för dig. Du kan även hitta det du letar efter i Hitta punkt.se's innehållsförteckning över branscher i Sverige, som fungerar likt en telefonkatalog. Gör sedan som jag och skriv en artikel om hur bra det var att använda "hitta" för att få mer trafik på Google. Hinner eller kan du inte skriva på Sveriges Företag på Hitta.se 2022? Jag kan både skriva artikel om ert gym och lägga upp presentationen på Hitta. Alla som köper komplett gym av Gympartner Träningsutrustning i Mölndal får en utförlig presentation av sitt företag på hitta.se

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Snabblänkar