Internationell Skivstång Eleiko XF Bar - 20 kg

Eleiko XF Bar - 20 kg Grepp med markeringar för både Olympiska lyft & styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI stål för en fantastisk hållbarhet.

Eleiko XF Bar - 20 kg Grepp med markeringar för både Olympiska lyft & styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI stål för en fantastisk hållbarhet.

Eleiko XF Bar - 20 kg består av 215 000 PSI svenskt stål och en perfekt lettring för fitnessatleter. Älskar du intensiv träning med många repetitioner är detta stången för dig!

Eleiko XF Bar - 20 kg Grepp med markeringar för både Olympiska lyft & styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI stål för en fantastisk hållbarhet. Eleiko XF Bar - 20 kg består av 215 000 PSI svenskt stål och en perfekt lettring för fitnessatleter. Älskar du intensiv träning med många repetitioner är detta stången för dig!

Eleiko XF Bar - 20 kg

Grepp med markeringar för både Olympiska lyft och styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI svenskt stål för en fantastisk hållbarhet.

Denna Eleiko stång är anpassad för tuff användning för att funktionell fitness förtjänar en stång för funktionell fitness.

Eleiko XF Bar är tillverkad av samma berömda svenska stål som våra specialiserade stänger.

Du kan förvänta dig en ”whip” och känsla identisk en tyngdlyftningsstång i världsklass, men med mjukare lettring anpassad för intensiva pass.

(”Whip” är den märkbara skjuts du får när en stång är bra på att lagra elastisk energi.)

För att du kan älska att träna både tyngdlyftning och styrkelyft.

Skivstång och vikter i hög gymkvalitet & våra övriga träningsredskap passar verkligen för alla, både för nybörjare och mer erfarna och de är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979.

Grepp med markeringar för både Olympiska lyft & styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI stål för en fantastisk hållbarhet

Varför välja Eleiko skivstång?

Dubbla markeringar gör det möjligt att träna både Olympiska lyft och styrkelyft med samma Eleiko xf bar - 20 kg skivstång.

En kombination av nål- och glidlager ger dig bra rotation för ryck och stöt

– utan att försämra prestationen vid tunga styrkelyft.

För att tuff träning behöver en tuff stång.

Det krävs mycket för att din Eleiko stång ska överleva vårt kvalitetsprotokoll.

Eleiko XF Bar testas noga

En Eleiko XF Bar tar sig igenom samma tester som våra specialiserade stänger.

Detta inkluderar ultraljud, magnetisk partikelinspektion, böjtest, samt personlig genomgång för att garantera att konstruktionen på både grepp och hylsor är perfekt.

Varje Eleiko XF Bar har ett unikt identifieringsnummer.

Varje detalj och steg i dess konstruktion kan spåras.

Garantivillkor Skall släppas på 30 mm tjocka gummimattor, rekommenderad träningsplattform.

Skall ej förvaras lastad med vikter på rack.

Endast inomhusanvändning.

Normalt slitage faller inte under garantin.

Har du inte råd eller tycker att du inte behover en Skivstång i denna kvaliteten, så överväg våra andra från GymPartner Sweden nedan:

Internationell Skivstång 20kg Ziva-PRO

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

Internationell Skivstång 20kg Concept Hög kvalitet beg.

Finansiering av Internationell Skivstång 20kg 

Finansiering av Skivstång GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr. Leasing Leasing av Internationell Skivstång 20kg Eleiko XF Bar - 20 kg är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyra Hyra av Internationell Skivstång 20kg Concept används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Internationell Skivstång 20kg Eleiko XF Bar - 20 kg är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Internationell Skivstång 20kg Concept används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

för både Olympiska lyft & styrkelyft GymPartner Finance Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner. GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Allabolag presenterar GymPartner. Företagsinformation om alla bolag på Allabolag.se som är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Vill du kontrollera ett gymföretags ekonomi? Sveriges bolag på allabolag.se. Tack alla som söker på GymPartner Träningsutrustning AB på Allabolag. Hinner eller kan du inte skriva på Sveriges Företag på allabolag.se 2022? Jag, Martin Maximus SEO kan både skriva artikel om ert gym och lägga upp presentationen på Allabolag.

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Sveriges Företag på Hitta.se. Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. Hitta.se har en enkel Sökfunktion. Med enkel sökfunktion kan du enkelt söka dig fram för att exempelvis hitta företag/privatpersoner på en viss plats, postadresser, vägbeskrivningar till olika resmål etcetera. Hitta's mål är att all information ska finnas lättillgänglig för dig.

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Google Din bästa GymPartner, Nyheter från Gympartner Träningsutrustning i Mölndal AB. Nämndemansgatan 17. 431 33 Mölndal. Martin Maximus Börjesson, +4676–3933057. maximus@gympartner.nu. Hantlar Online Hos Gympartner. Löpband, Crosstrainer, Träningsmaskiner, Träningsredskap, GymPartner.nu