Löpband | Löpband i Alla Prisklasser

Löpband i Alla Prisklasser från GymPartner köper du tryggt av mig som både drivit gym & sålt Löpband i hög kommersiell kvalitet i över 40 år. Butik i Mölndal

Löpband | Löpband i Alla Prisklasser - Med anledning av GymPartners Löpbands kampanjer 2023 vill jag presentera lite värdefulla fakta, information och erfarenheter av att jag både köpt och sålt Löpband i hög kommersiell kvalitet i över 40 år.

 • Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,

 • Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

 • Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.

 • Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Löpband i gymkvalitet

Löpband i Alla Prisklasser – sålda i 42 år

Det har aldrig varit lättare för mig och mina medarbetare att sälja begagnade Löpband i hög gymkvalitet, bara ni kommer till oss så vi får visa dig på plats Självklart är det lätt att lockas av extremt låga online priser från leverantörer som varit en handfull år i branschen och som knåpat en fin glättig hemsida där man lovar garantier och returrätt på "leksaksutrustning" med löjligt låga priser.

Det har aldrig varit lättare för mig och mina medarbetare att sälja begagnade Löpband i hög gymkvalitet, bara ni kommer till oss så vi får visa dig på plats

 • Självklart är det lätt att lockas av extremt låga online priser från leverantörer som varit en handfull år i branschen och som knåpat en fin glättig hemsida där man lovar garantier och returrätt på "leksaksutrustning" med löjligt låga priser.

 • Faktum är att de tjänar inga pengar alls om produkten går sönder...

 • Jag blir erbjuden att köpa enorma mängder gymutrustning varje vecka men när det är så kallad noname produkter utan seriösa leverantörer med reservdelslager i Sverige, så avstår vi från att köpa in dessa oavsett hur lågt pris vi erbjuds.

 • Mao så borde du också reagera på om en vara som ett Löpband kostar under 10 000 kr med ett varumärke som bara har massa siffror och obefintliga omdömen på Google etc.

 • Jag köper endast Löpband i högsta gymkvalitet och ofta låter jag en servicetekniker med extremt lång erfarenhet godkänna köpet och tala om vad det kommer att kosta att fabriksrenovera det till nyskick.

 • Vi har valt att endast sälja begagnade Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

 • Dess Svenska leverantörer har alla reservdelslager och superduktiga egna servicetekniker i hela Sverige.

 • Då vi helst inte vill behöva åka ut på servicearbeten så lägger vi mycket tid på att förebygga genom ordentlig service och byte av slitna delar såsom Löpmatta, styrbox, display och kåpor.

Löpband | Löpband i Alla Prisklasser 

Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym Enda sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym

 1. Enda sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

 2. Tänk också på att välja ett löpband med tillräckligt stark motor. Om du eller andra användare väger som jag, över 90kg så är 3hk en nedre gräns för normal användning.

 3. Köper ni Löpband med svagare motorstyrka och springer på detta så tar det inte lång tid förrän ni står med ett trasigt löpband.

 4. Många leverantörer av dessa klena löpband lämnar garantier som de inte kan hålla då det är mycket dyrt att serva och laga löpband.

 5. Faktum är att de räknar med att ni inte ska orka tjata om service och att Löpbandet blir stående som en dyr ”klädhängare”

 6. Samtliga av våra nya och begagnade Löpband i kommersiell kvalitet har över 3hk upptill 6 hk och har bra och lagom mjuk dämpning. Life Fitness har tex. det prisbelönta dämpningssystemet Flexdeck.

 7. Då vi erbjuder alla Löpbandsköpare att komma och prova olika Löpband i vår utställning och att vi har egen serviceverkstad kan vi tryggt sälja med 6 månaders reservdelsgaranti, då vi vet att vi bytt slitna delar vid vår renoveringsprocess av löpbanden.

 8. Självklart har det hänt att Löpband gått sönder och då gäller det att det är inom 6 månader eller att det finns en utbytesgaranti och serviceavtal.

Viktigast när jag köper ett löpband? Du skall framför allt välja ett löpband efter det du tänker använda det till. Så börja att ställ dig frågorna: Hur mycket skall jag använda löpbandet? Är det mer än du som kommer använda löpbandet? Vad skall du främst använda löpbandet till (gång, intervaller eller längre löpturer)? Se till att löpbandet får plats på den tilltänkta ytan.

Viktigast när jag köper ett löpband?

Du skall framför allt välja ett löpband efter det du tänker använda det till.

Så börja att ställ dig frågorna:

 • Hur mycket skall jag använda löpbandet?
 • Är det mer än du som kommer använda löpbandet?
 • Vad skall du främst använda löpbandet till (gång, intervaller eller längre löpturer)?
 • Se till att löpbandet får plats på den tilltänkta ytan.
 • Takhöjden, vi tänker framförallt på en källare, där takhöjden ibland kan bli för låg. Rekommendationerna är minst 220 cm i takhöjd. Men mer optimalt är 240 cm.

Löpband från Precor - Vilket löpband passar bäst mig och mina behov? Som jag nämnde ovan så är det en hel del faktorer som du kan tänka på för att få ut så mycket som möjligt av ett löpband. Skall du springa mycket snabba ruscher i intervaller för att få upp din kondition och din snabbhet, så rekommenderar jag ett löpband som har en högre topphastighet runt ca 20 – 22 km/h och en stark motor.

Vilket löpband passar bäst mig och mina behov?

 1. Som jag nämnde ovan så är det en hel del faktorer som du kan tänka på för att få ut så mycket som möjligt av ett löpband.

 2. Skall du springa mycket snabba ruscher i intervaller för att få upp din kondition och din snabbhet, så rekommenderar jag ett löpband som har en högre topphastighet runt ca 20 – 22 km/h och en stark motor.

 3. Då skall du prova och titta på en ”AC” motor som är kraftigare och tål mer användning än de annars mer vanliga ”DC” motorerna. Även en bred mattas löpyta (+ 50 cm) kan jag helt klart rekommendera.

 4. Har man stora ben så är det lätt att trampa utanför mattan om den är alltför smal.

 5. Dels för att ha en tillräcklig hastighet som kan utmana dig och bredden för att ha tillåtelse att kunna ta ett snedsteg, vilket lätt kan hända när man blir trött i benen.

 6. Även själva uppbyggnaden i ramkonstruktionen skall du kika på. En allt för vek ram kommer bli som att springa på en instabil planka.

Vilka faktorer bör jag jämföra mellan olika löpband?

 1. Mycket ligger i motorn och i själva uppbyggnaden av löpytan. Även när du skall gå är det viktigt att ha en relativt stark motor.

 2. Du har helt enkelt en längre kontakt med foten i löpytan när du går än när du springer.

 3. Så en viktig faktor är helt klart motorn.

 4. Även lutningen av löpbandet är värt att prova på.

 5. På det sättet kan du höja löpytan och simulera en backe.

 6. Vilket är mycket effektivt och jobbigare om du inte kan springa pga. Knä och leder.

Varför är  ett dyrare & kraftigare löpband bättre en ett billigare?

 • Här är det mycket som skiljer. Framför allt är det motortypen AC / DC, motoreffekten, löpbredden och hur löpbandet är konstruerat.

 • Det är lite som att jämföra en billigare bil med en dyrare bil. Du får oftast vad du betalar för.

 • Jag, MaXimus och GymPartners konsulter är specialister på löpband så fråga gärna om oss om du är osäker eftersom det kan kännas som en djungel att hitta rätt i.

 • Bäst är om du kan komma till vår utställning så kan vi guida dig till rätt val av löpband.

Vad är värt att betala extra för tycker du?

 1. Personligen gillar jag, då jag som person är av en större modell, en bredare löpyta som ger en bra komfort. Enkel display med stora tydliga knappar.

 2. Det kan vara nog svårt att träffa rätt när man börjar bli trött.

 3. Även app-integration med blåtand och pulsband är aldrig fel. På så sätt kan du spara din träning och utvärdera varje pass.

Bäst tillbehör till löpbandet?

 • En underlagsmatta är ett smart val. Den skyddar golvet, fixerar löpbandet ordentligt samt hindrar statisk elektricitet.

 • Vilket både minskar ansträngning på elektroniken och stötar från löpbandet.

 • Man kan säga att löpbandet är som en generator som alstrar statisk elektricitet.

 • Ett par bra skor är nödvändigt. Det hjälper till för att skapa en bra upplevelse

Vilket löpband är bäst?

 • Det finns många nya och begagnade löpband i olika prisklasser på marknaden och vilken typ av löpband som är bäst för dig beror naturligtvis på vilka specifika behov just du har.

 • Därför är det viktigt att du kommer fram till vilka dessa är. Bäst är naturligtvis om du har möjlighet att testa löpbandet hos oss innan du köper det.

 • Eller att du gör en provträning på ett gym som vi kan rekommendera dig där de har likadana Löpband som vi säljer.

Här är några frågor som kan vara bra att fundera över:

 • Vad har löpbandet för ljudnivå?

 • Kan jag se på film samtidigt som jag springer på löpbandet eller är ljudet för högt?

 • Kommer löpningen störa familj och grannar?

 • Har jag tillräckligt med utrymme för löpbandet?

 • Vilken typ av träning kommer jag köra?

 • Har löpbandet tillräcklig motoreffekt, maxhastighet och lutning för mina träningspass?

Korta och snabba intervaller ställer högre krav på en starkare och rappare motor.

 1. Hur användarvänlig är displayen?

 2. Är den lätt att förstå sig på?

 3. Hur ofta kommer jag använda löpbandet?

En mer frekvent användning kräver tåligare konstruktion och en mer slitstark motor.

GymPartners Löpbands kampanjer på Google 2023

1. Begagnade Löpband i Toppklass. Vi har valt att sälja de Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet & med reservdelar i landet.

Vi har sålt Löpband i hög kommersiell kvalitet i över 40 år

2. Köp Begagnade Löpband från de världsledande Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac och GrandMaster. Fri frakt & garanti ingår- Sålt Löpband i över 40 år

3. Löpband - Köp Begagnat Löpband i Toppskick – GymPartner

Löpband för löpträning inomhus. Vi har ett stort utbud av begagnade löpband i olika modeller för hem, företag & gym. Gratis frakt just nu!

4. Begagnat Löpband för Gym - Högsta kvalitet & garanti

Vi har ett brett utbud av prisvärda konditionsmaskiner i högsta gymkvalitet! Vi har sålt Löpband i hög kommersiell i över 40 år

5. GymPartner.nu | Begagnade Löpband till bra priser

Kom igång med hemmaträningen, vi har allt du behöver! Lång erfarenhet & har sålt Löpband i hög kommersiell i över 40 år. Bra priser.

6. Besök Sveriges Specialist på Löpband för Hem & Företag

Här hittar du ett enormt utbud av nya & begagnade löpband i olika modeller - priser. För dig som vill komma igång med träning.

7. Löpband | Bra priser på Begagnade Löpband – GymPartner.nu

Löpband av hög kvalitet till knivskarpa priser i webbshoppen ! Löpband med den senaste tekniken från GrandMaster & Precor ✓Gratis frakt ✓Snabb leverans

8. Sveriges Specialist på begagnade Löpband för Hem & Företag

Stort utbud av löpband & gymredskap. Allt för ditt hemmagym - träna lättare i vardagen. Vi har sålt Löpband i hög kommersiell i över 40 år

9. Begagnade Löpband med garanti - GymPartner.nu

Motorstyrkan påverkar maxhastigheten på löpbandet. Erfaren löpare kräver en starkare motor. En stark motor klarar även av längre träningspass. Fri frakt & garanti ingår- Sålt Löpband i över 40 år

10. Sex Bästa Löpbanden 2022- Köp eget Löpband Online

Hitta bästa begagnade från Precor, Life Fitness & Startrac. Fri frakt & garanti ingår- Sålt Löpband i över 40 år

11. Besök Sveriges Specialist på Löpband för Hem & Företag

Stort utbud av nya & begagnade Löpband från världsledande märken. Alla Gymredskap för ditt hemmagym - träna lättare i vardagen.

Din GymPartner online med gratis frakt & garantier. 30 dagars ångerrätt & 2 års garanti på nytt. Betalning via Klarna. Montering & leverans. Stort utbud för alla.

Läs om våra LÖPBAND 

 • Löpband Integrity 95Ti LifeFitness har det patenterade stötdämpningssystemet FlexDeck som är självsmörjande. Med 28st program & militär testet. Begagnat Löpband Life Fitness -Vikt 195kg, Höjd 162cm, Bredd 94cm, Längd 210cm.

 • Begagnat Löpband 966i Precor - Begagnat Löpband i hög gymkvalitet från Precor, ingår i ett komplett gym. Nu med 6 mån. reservdelsgaranti & till lägsta priset.

 • Löpband T800 GrandMaster PRO är en helt ny modell hos GymPartner. Kommer med fin LED-skärm som är enkel att använda och som visar hastighet, tid, lutning, sträcka, puls, kalorier

 • Löpband Startrac 8TRX Är Begagnat & Startracs bästa och populäraste Löpband. L. 215cm, Bredd: 91cm, Höjd: 160cm, Maxvikt 227kg, Totalvikt: 216kg

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskine roch Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Alla bolag - Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. - Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners. Hösten 2022’s mest lästa artiklar: Alla bolag – Nyckeltal och Befattningar Allabolag -Alla Bolag – 556730-7367.

Sveriges Företag På Hitta.Se 2023

Hitta.se - Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.s

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter: Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

MaXimus

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design.

More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

Behöver du en bra hemsida ?

Kolla med GymDigital.se

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu