Välkommen till GymPartner Sweden

Välkommen till GymPartner Sweden, marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning & Kompletta Gym. Hög service och lång erfarenhet!

Hos oss på GymPartner Sweden kan du leasa Gymutrustning & Kompletta Gym.

 • Eller ett komplett gym med all utrustning och tillbehör som du köper med vår "lägsta pris garanti" på GymPartner.

Välkommen till GymPartner Sweden

Vi hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en ganska stor kostnad.

Vi erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym i vår webbshop på GymPartner Sweden.

Vi har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda.

Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning.

Gymutrustning & Kompletta Gym

Gymutrustning & Kompletta Gym Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, både köper & säljer samt presenterar: Dipsmaskin-Tricepspress Insignia LifeFitness. Digital repetitions räknare, vikt-skydd, Ergonomiska säten, Snabbjustering säten, Instruktionstavla. Varumärke - Life Fitness Skick - Begagnat Vikt (kg) - 275. Höjd (cm) - 169. Bredd (cm) - 123. Längd (cm) - 165. Life Fitness Secondhand hos GymPartner som älskar Life Fitness. Vi erbjuder ett mycket brett sortiment Life Fitness Secondhand i lager. Life Fitness Secondhand hos GymPartner. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskap märken representerade i begagnad listorna.NOTERBART är att alla externa redskap märken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner. Life Fitness i andra hand - Begagnat - Life Fitness vill få människor att röra på sig och leva ett aktivt liv genom sina träningsprodukter. Hammer

Köp Gymutrustning & Kompletta Gym i Webbshoppen

Begär offert / prisförslag med personlig kontakt. Det går givetvis bra att bara kontakta oss för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu.

 • Vi hjälper med rådgivning och tips.

 • Mejla en offertförfrågan redan idag till maximus@gympartner.nu eller ring Dan 0708789400

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Besök GymPartner Finance

Vi auktionerar, förmedlar och säljer Gymutrustning

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

 • Vi auktionerar ut gymutrustning direkt från gym och företag över hela Sverige. Vi anlitar Gymfraktarna i Stockholm och Göteborg för all hantering, frakter och installationer i hela Sverige.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner och Träningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Alla bolag - Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. - Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners. Hösten 2022’s mest lästa artiklar: Alla bolag – Nyckeltal och Befattningar Allabolag -Alla Bolag – 556730-7367. -Uppdaterad artikel om Alla bolag -556730-7367 Den 16 Oktober 2022. - Sveriges bolag på Allabolag.. Martin MaXimus Börjesson är också grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, och ägare av gymföretaget GymAuktioner. Prova gymutustningen i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Eller ring +4676-393 30 57,

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Hitta.se - Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. som har all företagsinformation man kan tänka sig om alla Sveriges bolag. Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband Crosstrainer Motionscykel Spinningcykel Roddmaskin Gymmaskiner Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre