GymPartner älskar Malkars Träningscenter

GymPartner älskar Malkars Träningscenter som byggt ut 4000kvm. Massor av nya träningsytor, nytt utegym med padel, Kalmars första singelbana har öppnat.

GymPartner älskar Malkars Träningscenter som byggt ut 4000kvm.

 • Massor av nya träningsytor, nytt utegym med padel

 • Kalmars första singelbana har öppnat, branschens tyngsta varumärken när det gäller unika träningsmaskiner för dig som ÄLSKAR TRÄNING!

GymPartner älskar Malkars Träningscenter som byggt ut 4000kvm

Malkars Träningscenter - Välkommen till Malkars huvudanläggning på över 4ooo kvadratmeter för att rymma allt som en modern friskvårdsanläggning bör göra. Här tränar du i en inspirerande miljö med härlig rymd, stort och luftigt.  Vi har precis utökat rejält och tagit in världens grymmaste gymmaskiner!  Läs mer längre ner!

Välkommen till Malkars huvudanläggning på över 4ooo kvadratmeter för att rymma allt som en modern friskvårdsanläggning bör göra

 • Här tränar du i en inspirerande miljö med härlig rymd, stort och luftigt. 

 • Vi har precis utökat rejält och tagit in världens grymmaste gymmaskiner! 

 • Läs mer längre ner!

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness - Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

 • Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

NU ERBJUDER Malkars Träningscenter PADEL SINGEL COURT!

 • Hoppas vi ses på Malkars i Kalmar

Populärast Gymutrustning & Träningsutrustning just nu:

 1. Smithmaskin demoex Nordic Gym

 2. Smithmaskin demoex GrandMaster 

 3. Chestpress plateload Matrix 

 4. Axelpress Selection line Technogym

 5. Pec-dec nya modellen Nordic

 6. Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

 7. DAP-Dual Adjustable Pulley

GymPartner Träningsutrustning AB 

GymPartner Träningsutrustning AB  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:

Andra köpte till dessa produkter

 1. Skivstångsställning

 2. bumpervikter

 3. Skivstång med vikter

 4. Internationell Skivstång

 5. skivstångsset

 6. viktställ

 7. Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Martin MaXimus Börjesson, ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :) In the meantime you can find me here or on about.me-Andra köpte till dessa produkter Skivstångsställning bumpervikter Skivstång med vikter Internationell Skivstång skivstångsset viktställ Skivstänger Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Allabolag presenterar GymPartner

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Martin MaXimus Börjesson, ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :) In the meantime you can find me here or on about.me -MaXimus Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :) In the meantime you can find me here or on about.me MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack Behöver du en bra hemsida ? Kolla med GymDigital