Bodypump set eller skivstångsset?

Detta Bodypump set eller skivstångsset från GymPartner har gjutjärnsvikter klädda i gummi och tre hål vilket gör att de är enkla att greppa och använda i handen liknande hantlar.

Detta Bodypump set eller skivstångsset från GymPartner har gjutjärnsvikter klädda i gummi och tre hål vilket gör att de är enkla att greppa och använda i handen liknande hantlar.

Från början är Bodypump en gruppträningsform som utvecklats av träningsföretaget Les Mills. Bodypump är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik.

Bodypump set eller skivstångsset från GymPartner

De passar därför utmärkt att använda för att utöka variationen av träningsövningar. Vikterna är balanserade och solida i hög kvalité, de är tillverkade av gummi
med en kärna av gjutjärn. Även skivstången är gummiklädd.

Stången är: 132cm lång
Den största viktskivan har en diameter på 21cm
Innehåller: Skivstång, 3par vikter, fjäderlås
Totalvikt: 20kg

Setet går att komplettera med extra vikter.

Bodypump set eller skivstångsset från GymPartner

Ibland är det svårt att få in en klassisk skivstång med vikter i hemmet. Det är helt enkelt inte alla som kan avsätta ett helt rum för gymutrustning. Som tur är finns Bodypumpset eller skivstångsset från GymPartner på 20kg.

Bodypump set eller skivstångsset?

Ett skivstångsset för bodypump-träning eller liknande. Just detta skivstångssetet framtaget för en privatpersons ekonomi men håller samma höga kvalité som krävs för gruppträning på gym, företag eller för idrottslaget.

Bodypump set har de för gruppträning standardiserade 30mm skivstängerna och vikterna och passar därför ihop med många andra modeller på marknaden om du skulle vilja utöka din existerande vikt och skivstångsbas.

Bodypump är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik. Passtiden är 60 minuter. Deltagarna kan själva reglera tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikter

Om du hittat den här sidan så har du nog läst vår artikel om Body Pump och träning hemma ?

Om inte så har du den här "Är Bodypump helt värdelöst"? 

Bodypumpset eller skivstångsset från GymPartner

Om du ändå vill köpa ett Bodypumpset med Stepbräda så är du såklart välkommen till GymPartner Sweden Mölndal.

Det kanske inte är så smart att skriva den rubriken när man som jag äger det företag som säljer mest  Bodypumpset med Stepbrädor i Sverige just nu :)

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Bodypump set Reebok på Youtube