Gymutrustning hos GymPartner

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner som säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscykel, Spinningcykel,

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner som säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.

6 månaders reservdelsgaranti ingår. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner.

Gymutrustning hos GymPartner

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner

Begagnad Gymutrustning

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment, men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Köpa begagnad Gymutrustning?

Klarar du av att få tag i bra begagnad utrustning (och en bra låneränta) kan köpa vara ett mycket bra alternativ. Det är heller inte säkert att du behöver just det senaste på marknaden!

Efter lite putsning kan begagnade maskiner och utrustning bli som nya igen.

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner

Återvinning är definitivt i tiden och det finns en växande marknad för just begagnad gymutrustning. Priset för nyservad utrustning kan vara ned mot 50% under nypriset.
Begagnad gymutrustning kan också leasas.