Gymutrustning hos GymPartner

Gymutrustning hos GymPartner - Gympartner Ny Eller Begangnad Gymutrustning
Publicerad: 2021-03-27
Begagnad Gymutrustning hos GymPartner Sweden som säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscykel, Spinningcykel från de världsledande tillverkarna.
Begagnad Gymutrustning hos GymPartner Sweden som säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner.

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment, men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.
Köpa begagnad Gymutrustning

Klarar du av att få tag i bra begagnad utrustning (och en bra låneränta) kan köpa vara ett mycket bra alternativ. Det är heller inte säkert att du behöver just det senaste på marknaden! Efter lite putsning kan begagnade maskiner och utrustning bli som nya igen.

Begagnad Gymutrustning hos GymPartner

Återvinning är definitivt i tiden och det finns en växande marknad för just begagnad gymutrustning. Priset för nyservad utrustning kan vara ned mot 50% under nypriset.
Begagnad gymutrustning kan också leasas.
Varukorg bi-cart2 Produkter bi-compass