Bygga Gym i BRF-föreningen?

Bygga Gym i BRF-föreningen? Sitter du i styrelsen & ska ta in en offert på ett nytt gym till era lokaler? Vi har lång erfarenhet av att sälja & installera gym

Bygga Gym i BRF-föreningen? Nu är Gym i BRF-föreningen eftertraktat.

 • Sedan pandemin slog till och restriktionerna tillkom har vardagen förändrats.

 • Bara en sådan sak som att kunna gå och tränare har blivit svårare.

 • SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, rapport för 2021 visar nu att en tredjedel av bostadsrättsägarna vill ha gym i föreningens gemensamma ytor.

Bygga Gym i BRF-föreningen?

Bygga Gym i BRF-föreningen? Nu är Gym i BRF-föreningen eftertraktat. Sedan pandemin slog till och restriktionerna tillkom har vardagen förändrats. Bara en sådan sak som att kunna gå och tränare har blivit svårare. SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, rapport för 2021 visar nu att en tredjedel av bostadsrättsägarna vill ha gym i föreningens gemensamma ytor.

Alldeles oavsett hur långt ni kommit i planeringen av ert nya BRF-gym är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på GymPartner

Vi har lång erfarenhet av att planera och bygga gym för bostadsrättsföreningar samt andra privata och offentliga miljöer.

Att tänka på när man ska bygga Gym i BRF-föreningen?

Många BRF-föreningar har på senare tid p.g.a Corona hakat på trenden att bygga ett eget BRF-gym för sina medlemmar Utvecklingen med allt fler gym för bostadsrättsföreningar går parallellt med utvecklingen mot att vi också skaffar fler gym i våra privata villor och garage. Det finns flera anledningar till detta. De flesta människor har insett värdet av regelbunden träning och många trivs med miljön och utbudet på ett gym. Men minst lika många upplever att dygnet har för få timmar och vill därför lägga mindre tid på pendling och onödigt väntande.

Många BRF-föreningar har på senare tid p.g.a Corona hakat på trenden att bygga ett eget BRF-gym för sina medlemmar

 • Utvecklingen med allt fler gym för bostadsrättsföreningar går parallellt med utvecklingen mot att vi också skaffar fler gym i våra privata villor och garage.

 • Det finns flera anledningar till detta. De flesta människor har insett värdet av regelbunden träning och många trivs med miljön och utbudet på ett gym.

 • Men minst lika många upplever att dygnet har för få timmar och vill därför lägga mindre tid på pendling och onödigt väntande.

 • De som har förmånen att bo där man byggt ett gym för bostadsrättsföreningens medlemmar får glädjen av att ha träningsmöjligheterna bara ett par minuter från sin ytterdörr.

 • Det kan spara många sköna timmar i veckan. Med ett eget BRF-gym ökar också sannolikheten för att träningen verkligen också blir av, eftersom det blir så enkelt.

 • Förutom tid sparar medlemmarna i ett BRF-gym också pengar, eftersom ett vanligt gymkort ofta kostar många tusen kronor per år – och då är ändå inte kostnaden för buss eller bensin och parkeringsavgifter inräknade.

 • Om man bygger ett gym för bostadsrättföreningen där man äger en lägenhet kan man faktiskt också räkna in detta som ett säljargument den dag man vill byta bostad.

 • Ett välskött BRF-gym höjer värdet på fastigheten och signalerar också att de som bor där har ett fungerande samarbete omkring ett gemensamt projekt, vilket är betydelsefullt för en ny lägenhetsspekulant (som hoppas att det är lika god stämning på föreningens städdagar och i tvättstugan som på BRF-gymmet…)

Ett par saker kan vara bra att ha i åtanke när man planerar ett BRF-gym

 • Ett gym som byggs för bostadsrättsföreningen är som ett mellanting mellan ett privat gym och ett offentligt träningsrum; man äger ju utrustningen tillsammans, men får ändå räkna med att dela redskap och maskiner med vissa utomstående.

 • Det betyder att slitaget i ett BRF-gym kanske blir mer än i en helt privat träningslokal, men mindre än på ett dygnet-runt-gym på stan.

 • De flesta föreningar har en begränsad budget och vill att underhållet ska skötas så enkelt som möjligt.

 • Man behöver alltså redskap och maskiner som är robusta och håller sig underhållsfria i många år.

 • När man planerar gym för bostadsrättsföreningar betyder detta att man bör hålla sig till tekniskt enklare produkter – men se till att de verkligen är av god kvalitet.

 • Det är till exempel ofta bättre att vid köp av en motionscykel som ska användas i ett BRF-gym satsa på en basmodell som inte har så många finesser och tekniska funktioner, men som därmed har färre detaljer som kan krångla och därför är mer tålig och lättskött.

Hur ni kan planera Bygga Gym i BRF-föreningen?

Ett par saker kan vara bra att ha i åtanke när man planerar ett BRF-gym Ett gym som byggs för bostadsrättsföreningen är som ett mellanting mellan ett privat gym och ett offentligt träningsrum; man äger ju utrustningen tillsammans, men får ändå räkna med att dela redskap och maskiner med vissa utomstående.

Ett enkelt, men kanske inte självklart tips, när man ska planera utrustning till ett nytt gym för bostadsrättsföreningen är att inte övermöblera

 1. Ett gym behöver också plats för förflyttningar och stora rörelser.

 2. Det är också viktigt att förbereda golvet.

 3. Alla gym fungerar bättre med en heltäckande gymmatta av gummi.

 4. Det gör att ljudmiljön blir behagligare och att risken för skador minskar, både på dem som tränar och på själva utrustningen.

 5. Ert nya gym för bostadsrättsföreningen kommer att användas av en mängd olika personer.

 6. Även om du själv är en rutinerad gymbesökare och van vid de flesta typer av redskap kommer ett BRF-gym att behöva passa ett stort urval av gäster med olika – eller kanske ibland ingen – träningserfarenhet.

Enkel och lättbegriplig Gymutrustning

 • Resultatet blir därför ofta bäst om man fokuserar på enkla och lättbegripliga basprodukter.

 • I planeringen av ett BRF-gym bör man alltså inte falla för frestelsen att nappa på något kanon-erbjudande på en special-maskin med femtio elektroniska finesser och en manual som tar en timme att begripa.

 • I de flesta gym för bostadsrättsföreningar kommer man långt med en skivstång, hantlar, en motionscykel eller roddmaskin och kanske några stretchmattor med en pilatesboll.

 • Det finns också så kallade dubbelfunktionsmaskiner som ger styrketräning med variation på liten yta.

 • Dessa redskap kommer att kunna användas av de flesta och den träning man får ut av dem kan bli minst lika bra som med mer komplicerade maskiner.

 • Om man väljer rätt basutrustning och redskap av god kvalitet kommer bygget av ert gym för bostadsrättsföreningen med säkerhet att bli en lyckad investering som alla medlemmar, oavsett ålder och träningsbakgrund, får stor glädje och nytta av.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Gymutrustning eller kompletta Gym

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

 • Gymutrustning eller kompletta Gym

Gym i BRF-föreningen eftertraktat och populärast är just nu:

Andra köpte till dessa produkter

 1. Skivstångsställning

 2. bumpervikter

 3. Skivstång med vikter

 4. Internationell Skivstång

 5. skivstångsset

 6. viktställ

 7. Skivstänger

 8. Gym i BRF-föreningen eftertraktat

Sedan pandemin slog till och restriktionerna tillkom har vardagen förändrats.

Bara en sådan sak som att kunna gå och träna har blivit svårare. SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, rapport för 2021 visar nu att en tredjedel av bostadsrättsägarna vill ha gym i föreningens gemensamma ytor.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning - Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag

 • Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.

 • Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Hitta.se - Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar.