Premiär för nya Hemsidan

Premiär för nya Hemsidan som efter 13 månaders utveckling av vår nya hemsida i samarbete med Adrian Eriksson på NLA är klar 4 februari
Premiär för nya Hemsidan - Efter 13 månaders utveckling av vår nya hemsida i samarbete med Adrian Eriksson på NLA- Nordic Live Auctions, så är det nu premiär Torsdagen den 4 Februari 2021.

Premiär för nya Hemsidan

Gymutrustning eller Kompletta Gym? 

Vår framgång och mångåriga erfarenhet i gymbranschen gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.
 • Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Kompletta Gym i hög kvalitet. Vi är en grossist för styrketräningsredskap med lägstaprisgarantifrån de världsledande tillverkarna.

 • GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells,Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

 • Vi är experter på gymutrustning för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör.

Hemsidan är skapad av NLA

Premiär för nya Hemsidan som efter 13 månaders utveckling av vår nya hemsida i samarbete med Adrian Eriksson på NLA är klar 4 februari

Premiär för nya Hemsidan som efter 13 månaders utveckling av vår nya hemsida i samarbete med Adrian Eriksson på NLA är klar 4 februari

Adrian Eriksson på NLA/PadelAuktioner och Martin Maximus Börjesson 

 • "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

 • Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.

 • Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

 • www.Gympartner.nu

 • Om mig

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning - GymPartner Träningsutrustning AB - Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

 1. Skivstångsställning

 2. bumpervikter

 3. Skivstång med vikter

 4. Internationell Skivstång

 5. skivstångsset

 6. viktställ

 7. Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Alla bolag – Nyckeltal och Befattningar Allabolag -Alla Bolag – 556730-7367. -Uppdaterad artikel om Alla bolag -556730-7367 Den 16 Oktober 2022. - Sveriges bolag på Allabolag.. Martin MaXimus Börjesson är också grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, och ägare av gymföretaget GymAuktioner.

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. som har all företagsinformation man kan tänka sig om alla Sveriges bolag. Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper: