Vi heter nu GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner Sweden byter namn och tar bort "Sweden" i företagsnamnet, så nu heter vi GymPartner Träningsutrustning. Vår framgång bygger på erfarenhet.

Vi heter nu GymPartner Träningsutrustning, då vår framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen vilket gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal -  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,   Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.  Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Gympartners Gym & Motionskonsulter

  • Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

  • För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.

  • Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

  • Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.

  • Vi finns på allabolag.se 

Gympartners Gym & Motionskonsulter - Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.  För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.  Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…  Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.  Vi finns på allabolag.se

Huvudlager för GymPartner Träningsutrustning ligger i Mölndal

  • Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm.

  • Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

  • Begagnade Träningsmaskiner och hantlar

  • Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & PrecorTechnogymLife Circuit, GrandMaster & Gymleco.

hantlar med ställ
hantlar rusta
hantlar 4kg
casall hantlar
hantlar paket
hantlar för hemmabruk
hantelställ med hantlar
hantlar 5 kg
begagnade hantlar
5kg hantlar
eleiko hantlar
hantlar
gymtec hantlar
intersport hantlar
fasta hantlar
hantlar 12 5 kg
hantlar 10 kg
hantlar 1kg
hantlar hexagon
hantlar hex
hantlar 10kg
hantlar 30 kg
hantlar 3kg
hantlar stockholm
hex hantlar
hantlar intersport
hantlar gummi
hantlar 25 kg
hantlar gummi
eleiko hantlar
hantlar 4 kg rusta
hantlar ställ
eleiko hantlar
bröstpress hantlar
ryggövning hantlar
gymleco hantlar
hantelset hantlar
byggbara hantlar
fasta hantlar
hantlar med ställ
gymgrossisten hantlar
hantlar med ställ
hantlar hexagon

GymPartner Träningsutrustning AB 

Andra köpte till dessa produkter

  1. Skivstångsställning

  2. bumpervikter

  3. Skivstång med vikter

  4. Internationell Skivstång

  5. skivstångsset

  6. viktställ

  7. Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Alla bolag - GymPartner Träningsutrustning AB  - Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,   Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.    Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.    Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket  Andra köpte till dessa produkter Skivstångsställning bumpervikter Skivstång med vikter Internationell Skivstång skivstångsset viktställ Skivstänger  Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.  Allabolag presenterar GymPartner

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Hitta.se Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis

Huvudlager för GymPartner Träningsutrustning ligger i Mölndal Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.  Begagnade Träningsmaskiner och hantlar  Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & Precor, Technogym, Life Circuit, GrandMaster & Gymleco.