Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning

Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg. Vi har skapat ett på Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter

Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning - Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg.

Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning

GymPartner Träningsutrustning

Kort bakgrundshistoria

 • Kort om hur det gick till, när en mycket engagerad "assistent" vid namn Nisse Boustedt kom med ett gäng sköna grabbar till mitt lager i Mölndal, för att kolla på en motionscykel, det hela slutade med att de köpte en fin Recumbent Bike.

Älskad Systerson

 • Då jag har min älskade systerson Kalle som är autistisk kille på 20år och som älskar att träna med mig, så har jag tidigare velat sponsra den Dagliga verksamhet där han är på i Kungsbacka. Där har de inte plats för ett gym.

Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning till Dagliga verksamheter 

 • Pga. detta så levererade vi gratis gymmaskiner i gymkvalitet till Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

 • Nisse finns på 0701111961 och han är behjälplig med hur och vad ni bör välja för utrustning.

Finns det plats för ett Komplett litet Gym till Jul?

 • Jag, Martin Börjesson finns på 0763933057

 • Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg.

 • Vi har redan skapat ett ordentligt gym för den dagliga verksamheten på Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

 • Gymutrustning hos GymPartner

Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter

Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter. Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning till Dagliga verksamheter  Pga. detta så levererade vi gratis gymmaskiner i gymkvalitet till Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter. Nisse finns på 0701111961 och han är behjälplig med hur och vad ni bör välja för utrustning.

Gym Bortskänkes av GymPartner

Var köper jag begagnad gymutrustning?

Fynda begagnade Träningsmaskiner 

Allabolag presenterar GymPartner 

Tack alla som söker på GymPartner Träningsutrustning AB på Allabolag 🙂 Nu rankar vi TREA i hela Sverige. Sveriges bolag på allabolag.se där även ditt gym får en utförlig presentation av ert gymföretag på Alla bolag vid köp. Kolla Gympartner Träningsutrustning i Mölndal's här Företagsinformation om alla bolag på Allabolag.se som är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Vill du kontrollera ett gymföretags ekonomi?

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där även ditt Gym kan få en gratis, utförlig presentation och verksamhetsbeskrivning av ert lokala Gym vid köp. Vi på GymPartner vill tipsa alla gymägare att lägga upp en bolagspresentation på Hitta.se 2022 med fina bilder som visar ert fina gym och ni kan få länkar till er hemsidas olika tjänster, kontaktuppgifter, bokning, etc. hitta.se - sveriges privatpersoner och företag Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där ditt gymföretag också borde ha en företagspresentation

 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal