Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner

Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner som tex. Supreme Body Bike som är Sveriges Populäraste med Sidokåpa som skyddar insidan mot damm & fukt

Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner som tex. Supreme Body Bike som är Sveriges Populäraste med Sidokåpa i ABS-plast som skyddar insidan av systemet mot damm & fukt.

Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner

Spinningcykel

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året.

När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner

Sveriges Populäraste Spinningcykel är utan tvekan Supreme Body Bike som är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet.

Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

  • Längd: 105 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 100 cm
  • Vikt: 65 kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner  Sveriges Populäraste Spinningcykel är utan tvekan Supreme Body Bike som är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet.  Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.  Längd: 105 cm Bredd: 60 cm Höjd: 100 cm Vikt: 65 kg GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Finansiering av Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner

Finansiering av Spinningcykel

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.
Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.
Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Spinningcykel Nr-1 hos GymPartner används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.
Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information om Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike med Sidokåpa i ABS-plast som skyddar insidan av systemet mot damm & fukt

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter såsomSpinningcykel Nr-1 hos GymPartner och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Vi är experter på gymutrustning för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör.

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Populärast just nu

Begagnade Träningsmaskiner och hantlar

Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & PrecorTechnogymLife Circuit, GrandMaster & Gymleco.

hantlar med ställ
hantlar rusta
hantlar 4kg
casall hantlar
hantlar paket
hantlar för hemmabruk
hantelställ med hantlar
hantlar 5 kg
begagnade hantlar
5kg hantlar
eleiko hantlar
hantlar
gymtec hantlar
intersport hantlar
fasta hantlar
hantlar 12 5 kg
hantlar 10 kg
hantlar 1kg
hantlar hexagon
hantlar hex
hantlar 10kg
hantlar 30 kg
hantlar 3kg
hantlar stockholm
hex hantlar
hantlar intersport
hantlar gummi
hantlar 25 kg
hantlar gummi
eleiko hantlar
hantlar 4 kg rusta
hantlar ställ
eleiko hantlar
bröstpress hantlar
ryggövning hantlar
gymleco hantlar
hantelset hantlar
byggbara hantlar
fasta hantlar
hantlar med ställ
gymgrossisten hantlar
hantlar med ställ
hantlar hexagon


Nya Träningsredskap och hantelset

Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

  1. Skivstångsställning

  2. bumpervikter

  3. Skivstång med vikter

  4. Internationell Skivstång

  5. skivstångsset

  6. viktställ

  7. Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.