LesMills International BODY PUMP

LesMills International BODY PUMP erbjuder framför allt olika förkoreograferade träningsprogram som kan mixas med olika kroppsviktsövningar hemma

BODY PUMP med LesMills är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning, grundat 1968 av Leslie Mills. LesMills erbjuder framför allt olika förkoreograferade träningsprogram såsom LesMills International BODY PUMP.

Företaget bedriver forskning inom träning, med ledorden "FOR A FITTER PLANET".

LesMills International BODY PUMP

LesMills International BODY PUMP Över 20 000 klubbar i över 100 länder erbjuder LesMills International BODY PUMP klasser med hjälp av 130 000 licenserade instruktörer. [1] LesMills erbjuder även virtuella klasser on demand för hemmaträning. Bodypump är en gruppträningsform som utvecklats av träningsföretaget Les Mills. LesMills International BODYPUMP är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik.

Över 20 000 klubbar i över 100 länder erbjuder LesMills International BODY PUMP klasser med hjälp av 130 000 licenserade instruktörer. [1] LesMills erbjuder även virtuella klasser on demand för hemmaträning.

Bodypump är en gruppträningsform som utvecklats av träningsföretaget Les Mills. LesMills International BODYPUMP är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik.

Passtiden är 60 minuter. Deltagarna kan själva reglera tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikter. I januari 2017 firades den 100:e realasen (25-årsjubileum) av bodypump på träningscenter världen över.

MITT ENKLA RÅD ÄR ATT TRÄNA LIKT CROSSFIT MIXAT MED KROPPSVIKTSÖVNINGAR

MITT ENKLA RÅD ÄR ATT TRÄNA LIKT CROSSFIT MIXAT MED KROPPSVIKTSÖVNINGAR Var noga med utförandet och träna inte fler reps/upprepningar är en 10-15 stycken av varje set och använd allt tyngre vikter som du kan utföra alla dina repetioner med. Vila minst 20 sek mellan seten. Mixa Crossfit & Bodypump hemma Bäst träning får du hemma med din egen musik och så slipper du en hispig instruktör som bara stressar på med 100 tals slarvigt utförda reps. MAO så rekommenderar jag ALLA att träna tyngre och köpa ordentligt med vikter samt utför alla traditionella kroppsviktsövningarna såsom armhävningar, utfallssteg, TRX, se nedan Bodypump enligt Wikipedia  GymPartner har just nu i Januari 2021 följande olika BodyPump paket:

Var noga med utförandet och träna inte fler reps/upprepningar är en 10-15 stycken av varje set och använd allt tyngre vikter som du kan utföra alla dina repetioner med. Vila minst 20 sek mellan seten.

Mixa Crossfit & Bodypump hemma Bäst träning får du hemma med din egen musik och så slipper du en hispig instruktör som bara stressar på med 100 tals slarvigt utförda reps.

MAO så rekommenderar jag ALLA att träna tyngre och köpa ordentligt med vikter samt utför alla traditionella kroppsviktsövningarna såsom armhävningar, utfallssteg, TRX, se nedan Bodypump enligt Wikipedia  GymPartner har just nu i Januari 2021 följande olika BodyPump paket:

 1. BodyPumpset & Stepupbräda Reebok Sista-Chansen
 2. Vårt Happy Friday Erbjudande 18-December 
 3. Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP

Mixa Crossfit & Bodypump hemma – 19 övningar att träna hemma

Träna hemma med olika bra styrketräningsövningar. Mixa Crossfit & Bodypump hemma Varje övning visas med bild, text och ofta länk till en mer djupgående förklaring av övningens utförande och effekt.

Träna hemma anpassat efter dig och ditt mål

Mixa Crossfit & Bodypump hemma – 19 övningar att träna hemma Träna hemma med olika bra styrketräningsövningar. Mixa Crossfit & Bodypump hemma Varje övning visas med bild, text och ofta länk till en mer djupgående förklaring av övningens utförande och effekt. Träna hemma anpassat efter dig och ditt mål

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket Andra köpte till dessa produkter

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre   Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.