GymPartner Älskar Styrkelabbet

GymPartner Älskar Styrkelabbet på grund av att Styrkelabbet vill hjälpa dig att bygga muskler, bli starkare, tappa fett och må bättre!

GymPartner Älskar Styrkelabbet Dvs. att det är precis det vi vill på Gymgrossisten GymPartner, men vi har inte tiden att lägga på forskning och skrivande. Därför rekommenderar vi alla våra gymköpare och gymälskare att ta del av Styrkelabbets otroligt intressanta och givande artiklar.

GymPartner Älskar Styrkelabbet

Styrkelabbet älskar styrketräning, och vet att den blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför ger Styrkelabbet dig bara information, metoder och program som har vetenskapligt stöd – omsatt i praktiken med hjälp av Styrkelabbets långa erfarenhet av styrketräning.

Om Styrkelabbet

Styrkelabbet.se startades 2011, och har i dagsläget 500 000 sidvisningar per månad, och över 30 000 personer prenumererar på artiklar via e-post.

GymPartner Älskar Styrkelabbet

Styrkelabbet har även fått ett par utmärkelser längs vägen.... belönades med Guldhjärtat 2014 i kategorin ”Årets blogg/hemsida”, har rankats som en av Sveriges bästa träningsbloggar av både Muscles och Cision, utsågs till årets hälsopodcast 2016 i Svenska podcastpriset.

Vi som jobbar på Styrkelabbet: På Styrkelabbet är vi i dagsläget sex anställda. Här är vi, efter ordning som vi började här, och lite utav vad vi pysslar med:

Daniel Richter:

Är VD, poddar och skriver. Har tävlat i styrkelyft/bänkpress sedan 2013 och bor med sin familj på den blåsiga, skånska lerslätten. Civilingenjör som har svårt med SI-enheterna ibland. Är bland annat styrketräningsinstruktör med flera specialistutbildningar inom styrkelyft, och har läst högskolekurser inom fysiologi, näringslära och träning.

Philip Wildenstam:

Poddar, skriver, ordnar med nyhetsbrev, produktutveckling och kundsupport. Tävlat i styrkelyft sedan 2016, är utbildad kostrådgivare, och älskar och kan allt som är värt att veta om matlagning och vin. Belägen i Stockholm, men reser gärna världen över för att besöka vingårdar och restauranger med sin fru (som är bättre än honom på bänkpress). Vår ölgubbe!

Nils Nordin:

Träningsappens urfader! Utvecklingschef på vårt kontor i Göteborg. Tränar tyngdlyftning i sitt oisolerade förråd, och har precis prickat in både barn, villa, vovve och en elbil som aldrig är laddad.

Andreas Abelsson:

Vårt universalgeni som i träningssammanhang kanske är mest känd som King Grub. Skriver med glödande tangentbord och har läst allt som går att läsa om träning, kost och hälsa de senaste decennierna. Har i mer än 30 års tid obönhörligt slitit ut gymmens vikter och konditionsmaskiner.

Maja Nilsson:

Studerar till civilingenjör i datateknik på Chalmers och utvecklar parallellt vår app. Tyngdlyftare på Mossebergs AK, och ohotad innehavare av företagsrekordet i ryck.

Jonathan Börnell:

Höjdhopparen som sadlade om till apputvecklare. (Snart) Göteborgs främste kroppsbyggare, med ett brinnande intresse för gasdrivna pizzaugnar och att ta över tronen som Styrkelabbets stora vinnörd.

Vill du jobba med oss på Styrkelabbet?

Då skadar det aldrig att skicka iväg ett mejl till [email protected]! GymPartner Älskar Styrkelabbet och rekommenderar dig att följa deras träningsprogram om du köper hemmagym hos oss på GymPartner Sweden.

Gymutrustning-Kompletta Gym hos GymPartner

Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.

GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.