Grundkurs i Kettlebells-Girya Level-1

Grundkurs i Kettlebells-Girya Level-1 kommer att starta 5 Lördagen den 5 September i MaXimus Kettlebell Club's nya lokaler i Mölndal

Välkommen till MaXimus Kettlebell Club och Grundkurs i Kettlebells-Girya Level-1

Efter att jag, Martin "MaXimus" Börjesson och Spartan Kettlebells introducerat Kettlebells i Sverige 2008, så skrev jag ett gediget kurskompendium som blev en hel bok, som sedan användes vid 100-tals Introduktionskurser och flera Instruktörskurser i Stockholm under 8 år.

Nu när GymPartner rullar på i bra takt så har turen kommit för mig att starta MaXimus Kettlebell Club & MaXimus Barbell Club i våra nyrenoverade lokaler i Mölndal.

Lär dig träna med KETTLEBELLS ”Ryska klockor” i Grundkurs i Kettlebells-Girya Level-1

Vad är en Kettlebell ?

En kettlebell,eller ”girya” som det heter på ryska,är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka.

Första gången ordet dök upp i en rysk ordbok var 1704 och den var så populär i Tsar-Ryssland att alla ”Starke Adolfar” och tyngdlyftare kallades för ”girevik” som betyder ”kettlebell-karl”.

Varför träna med kettlebells med Grundkurs i Kettlebells ?

Kettlebells tränar styrka, smidighet, balans och kondition samtidigt. Inget annat redskap gör det bättre. Det är ett helt gym som ryms i en hand.

Du blir bra på saker du inte har tränat. När du svingar kettlebells lär du kroppen det smartaste sättet att utföra en rörelse. Till exempel lär du dig springa fortare utan att behöva träna mer på att springa.

Detta är vad vi kallar för ”vad-i-helvete!?-effekten”. Du blir snygg. Kettlebells svarvar din kropp i stil med antika statyer,breda axlar där man anar bröstmusklerna, väl definierade ryggmuskler, slimmad midja och vackert välvda armar och ben.

Dessutom får du en god hållning. Rehabiliteringsträning med Kettlebells ger med rätt vägledning dig en smärtfri och stark kropp på kortare tid en du kunnat drömma om. Därför har vi en Resultatgaranti-Pengarna tillbaka!

Läs om Ånäskliniken & 040Massage träningsfilosofi mm. Hösten 2022

Become a Biggest Winner 

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Är jag ett ämne för kettlebellträning för Grundkurs Level-1 ?

-Ja, hos oss tränar både män och kvinnor,unga såväl som gamla.Deras mål med träningen skiftar mellan allt från att reparera sin skadade axel och kunna ställa rena tallrikar i överskåpet i köket ytan att det gör ont ,till att vinna guldmedalj i världsmästerskapen i ishockey.

Hur lär jag mig använda kettlebells?

Börja med att gå MaXimus Grundkurs i Kettlebells Level-1 hos MaXimus Kettlebell Club 10 ggr inom två månader 3 995 kr (eller 500 kr/gång) Endast Lördag & Söndag under September

MaXimus Kettlebell Club's Grundkurs innehåller:

  • X 15 timmar teori och teknikträning
  • X Du lär dig 11 basövningar så du kan träna hela kroppen effektivt.
  • X Du får efter genomfört avslutad kurs och godkänt teknikprov den Kettlebell du kan hantera. Oftast 12kg för Damer och 16kg för Herrar
  • X Har du någon form av skada så får du 60 minuters rehab och rörelsetest av sjukgymnast
  • X Kettlebellskor för Kettlebellträning utan kostnad. Ord.pris 325kr
  • X Individuellt kostprogram med gediget kompendium med all teknik etc.
  • X Vi filmar ditt teknikprov så att du kan ha koll på din teknik
  • X Vid godkänt teknikprov och styrkeprov erbjuds stor rabatt på kursavgiften vid deltagande i Instruktörskursen Level 7.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.