Samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport

Samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport. Din Bästa GymPartner som erbjuder Kompletta gym med "Lägstaprisgaranti" med omgående leveranser

Ett samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport ger brf:er rabatt på gymlösningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport

Nyligen lanserades ett nytt samarbetsprojekt mellan intresseorganisationen Bostadsrätterna och gymutrustnings-leverantören Apirosport.

Det går ut på att Bostadsrätternas medlemsföreningar får 30 procent rabatt på Apirosports gymlösningar och speciellt framtagna villkor. På så sätt kan en brf erbjuda sina medlemmar ett eget gym i föreningen.

– Intresset och behovet till att ha möjligheten att träna endast ett stenkast bort har ökat den senaste tiden, inte minst i dessa tider. Av denna anledning känns det helt rätt att ha inlett samarbetet med Apirosport.
Nu har våra föreningar och dess boende möjlighet till olika lösningar till ett mycket bra pris, säger Karin Foors, marknadsansvarig hos Bostadsrätterna, i ett pressmeddelande från organisationen.
Förmånen uppges även gälla enstaka maskiner för hemmabruk, vilket ger boende i föreningen möjlighet att köpa träningsutrustning till hemmet eller kanske till sommarstugan.
– Vi hoppas att detta leder till en ökad hälsa och gemenskap i våra drygt 8 500 medlemsföreningar, tillägger Karin Foors.

Samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport och Din Bästa GymPartner som erbjuder Kompletta gym med "Lägstaprisgaranti"

Kompletta gym med "Lägstaprisgaranti"

Löpband, Crosstrainer eller Spinningcykel, begagnade i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex, Startrac och Bodybike.
Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden.
Vi är en grossist för styrketräningsredskap.
Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.
Kontakta Din GymPartner nu för Offertförfrågan & Lagerlista
GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Våra tjänster omfattar bl a.
  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.
Samarbete mellan Bostadsrätterna-Apirosport och Din Bästa GymPartner som erbjuder Kompletta gym med "Lägstaprisgaranti"

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.