Nordiska-Flyttkompaniet Anlitas Av GymPartner

Nordiska-Flyttkompaniet Anlitas Av GymPartner vid frakter och installationer i Stockholm och längs vägen till Stockholm. Vi rekommenderar gärna detta bolag

Jag vill personligen, verkligen rekommendera detta bolag och dess välbyggda flyttkarlar till alla slags flyttar men framför allt bohagsflyttar.

Det bästa med Nordiska Flyttkompaniet och personalen är deras bemötande och den stora respekten de har för andras egendom och affektionsvärdet i den samma.

Nordiska-Flyttkompaniet Anlitas Av GymPartner

Nordiska Flyttkompaniet AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten.

Med deras mångåriga erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på organisation och medarbetare vill de efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen.

All personal innehar den kunskap/utbildning som krävs för att utföra ett professionellt flyttuppdrag för dig som kund. Nordiska-Flyttkompaniet hjälper dig som företag, kommun, privatperson eller myndighet med allt från stora till små flyttar.

Alltid förstklassig service och ansvarsfull hantering av ditt gods. De utgår från Göteborg men åtar sig uppdrag över hela Sverige och även inom våra grannländer Norge och Danmark.

Swedbank Stockholm 

Varmt välkommen till Nordiska Flyttkompaniet!

kontakta här 

GymPartner på Google