MaXimus Gym Din GymPartner

MaXimus Gym Din GymPartner med maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer-Strength, Arsenal-Strength, Watson med flera. Besök oss snarast

MaXimus Gym Din GymPartner där Anders Larsson tog över Wellness24 i Partille, som låg i samma lokaler augusti 2017. Renoverade upp, bytte ut maskiner och fräscha upp.

MaXimus Gym Din GymPartner

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB Nämndemansgatan  Martin Maximus​ ​Börjesson  "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 4​3​ år) då jag öppnade mitt första gym. 17, 431 33 Mölndal +4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu

Anders Larsson har bytt namn på gymmet och driver nu Maximus Gym i samma renoverade lokaler samt med många uppgraderade gymmaskiner.

"ByggarAnders" brinner för träning och att äga ett eget gym har alltid varit en dröm för honom. hans tanke med gymmet är att det ska vara ett gym för alla.

På nedervåningen är det friviktsavdelning med plateloaded maskiner. Vi har maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer Strength, Arsenal Strength, Watson med flera.

Medans på övervåningen finns det cardiorum, stretchavdelning och maskiner med viktmagasin som du lätt ställer in.

Här finns allt du behöver och mycket mer för att komma i god form, eller för att förbättra din redan idag goda form.

MaXimus Gym har Träning för alla

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. +4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu

Oavsett om du är ung eller gammal, ute efter cardio eller bodybuilding, så har vi det du behöver!

Öppet dygnet runt hos MaXimus Gym

Oavsett om det är jul, nyår eller halv 4 på morgonen så är du välkommen för ett träningspass!

Hos oss är alla välkomna, från ungdom till senior. MaXimus Gym med maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer Strength, Arsenal Strength, Watson med flera.

Besök oss snarast MaXimus Kettlebell Club Grundkurs 5 september

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Martin Maximus​ ​Börjesson  "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 4​3​ år) då jag öppnade mitt första gym.   Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.