MaXimus Gym Din GymPartner

MaXimus Gym Din GymPartner med maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer-Strength, Arsenal-Strength, Watson med flera. Besök oss snarast

MaXimus Gym Din GymPartner där Anders Larsson tog över Wellness24 i Partille, som låg i samma lokaler augusti 2017. Renoverade upp, bytte ut maskiner och fräscha upp.

MaXimus Gym Din GymPartner

Anders Larsson har bytt namn på gymmet och driver nu Maximus Gym i samma renoverade lokaler samt med många uppgraderade gymmaskiner. "ByggarAnders" brinner för träning och att äga ett eget gym har alltid varit en dröm för honom. hans tanke med gymmet är att det ska vara ett gym för alla.

På nedervåningen är det friviktsavdelning med plateloaded maskiner. Vi har maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer Strength, Arsenal Strength, Watson med flera.

Medans på övervåningen finns det cardiorum, stretchavdelning och maskiner med viktmagasin som du lätt ställer in. Här finns allt du behöver och mycket mer för att komma i god form, eller för att förbättra din redan idag goda form.

MaXimus Gym har Träning för alla

Oavsett om du är ung eller gammal, ute efter cardio eller bodybuilding, så har vi det du behöver!

MaXimus Gym har Öppet dygnet runt

Oavsett om det är jul, nyår eller halv 4 på morgonen så är du välkommen för ett träningspass!

Hos oss är alla välkomna, från ungdom till senior. MaXimus Gym med maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer Strength, Arsenal Strength, Watson med flera.

Besök oss snarast MaXimus Kettlebell Club Grundkurs 5 september

Drop here!