Eurosport Fitness Hos GymPartner

Eurosport Fitness Hos GymPartner, er kompletta leverantör av träningsutrustning. Med många års erfarenhet på gymmarknaden & ett stort urval

Eurosport Fitness Hos GymPartner, er kompletta leverantör av träningsutrustning. Med massor av erfarenhet från många år på marknaden och ett stort urval av olika fitness produkter kan vi erbjuda kompetens och tillförlitlighet.

Eurosport Fitness Hos GymPartner

GymPartner

Vår personal kan även hjälpa dig med planering, ombyggnad, finans och utbildning om de nya produkterna.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör till våra kunder, dessutom vill vi erbjuda våra kunder ”lönsam utrustning” det vill säga utrustning anpassad efter kundens plånbok, ortens storlek och konkurrensutsatthet mm.

Vi värnar om kundens förtroende under lång tid framöver. Vi har allt från omklädningsskåp, golv, styrkemaskiner, cardioutrustning till hantlar, vikter och stretchmattor.

Kunden skall bara behöva en säljare och ett företag att ha kontakt med både i planeringsstadiet som i inköpsprocessen, leveransen och efterservicen.

Härmed sparar våra kunder mycket tid och inga oklarheter kommer att råda framöver vem som har levererat vad och vilka garantier mm som gäller eller vem som skall kontaktas.

Eurosport Fitness Hos GymPartner, er kompletta leverantör av träningsutrustning. Med många års erfarenhet på gymmarknaden & ett stort urval.

Vi har 100-tals nya gymmaskiner och redskap i lager för omgående leveranser.

Vi finns på Nämndemansgatan 17 43134 Mölndal

Boka tid för personlig visning på 0708789400 Dan Hamlet. Eurosport Fitness Din GymPartner, er kompletta leverantör av träningsutrustning. Med många års erfarenhet på gymmarknaden & ett stort urval

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Finansiering av Eurosport Fitness Hos GymPartner

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.