SEX Löpband Precor GymPartner

SEX Löpband Precor Gympartner nu med upptill 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner. Köp Crosstrainers, Spinningcyklar m.m. i världsklass
SEX Löpband Precor GymPartner nu med upptill 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner. Köp Begagnade & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass.
Nu med 6 månaders garanti
Välkommen till Mölndal !

SEX Löpband Precor GymPartner

Löpband Precor GymPartner

Detta fabriksrenoverade Löpband Precor TRM 885 är i utmärkt använt skick och i fullt fungerande skick som har genomgått full mekanisk renovering av vårt team av högt kvalificerade servicetekniker.
59 500 kr exm.
2. Begagnat Löpband 966i från Precor.
Nu kan du investera tryggt i begagnat detta Löpband 966i från Precor som för det första har Ground Effects-systemet för överlägsen stötdämpning som minskar belastningen på lederna och minskar lateral rörelse.
För det andra tillhandahåller den tydliga Konsolen ett flerspråkigt stöd och som har sju träningsprogram tillgängliga direkt från enskilda knappar.
29 500 kr exm.
Om du letar efter ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg.
Med samma kvalitet och säkerhet som storebror 8 TRx, men med något limiterade funktioner, är det en perfekt blandning av funktion och pris.
19 500 kr exm.
Detta är MARKNADENS FÖRSTA LÖPBAND MED QUICK KEY. Löpband Startrac 8TRX är för det första Star Tracs i särklass bästa och mest populära löpband.
För det andra bygger Löpbandet 8TRX på lillebror 8 TR men har fler funktioner, ett mer omfattande träningsprogram och starkare motor.
39,500kr exm.
5. Technogyms begagnade Löpband Excite Run 500 har en snygg och elegant design.
Löpbandet Excite run 500 technogym erbjuder framför allt ett komplett stötabsorberande däck och det är enkelt att programmera och komma i gång med löpningen
24,900kr exm.
6. Löpband Life Fitness 95T Inspire begagnat som kommer från den nya banbrytande Elevation-serien med cardioutrustning från Life Fitness.
Allt kring begagnat Löpband Life Fitness 95T Inspire är designat för att leverera den ultimata intensiva träningen.
Löpbandet har DX3 bälte och FlexDeck System, integrerad iPod och USB-kompatibilitet.
39500 kr exm.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Löpband I Gymkvalitet