GymPartner söker gymägare

Är du är rätt person att driva denna anläggning i Göteborgs Hamn ? Vi söker gymägare till exklusivt hotellgym med havsutsikt och 7meter i takhöjd

Gillar du Gymlokaler med 7 meter i takhöjd och fullt utrustat gym. GymPartner och en större fastighetsägare söker en kompetent och erfaren företagare, personlig tränare, sjukgymnast, massör mm. till ett exklusivt Gym & Motionscenter bredvid ett hotell (Eget).

Du bygger, inreder och GymPartner finansierar samt borgar för DIG om du är rätt person att driva denna anläggning som kommer att ligga nära vattnet i Göteborgs Hamn.

GymPartner söker gymägare

GymPartner

Lokalen är uppskattningsvis 500 kvm och har gymnastiksal med två omklädningsrum med bastu och en 70 kvm entresol där det idag finns ytterligare två omklädningsrum.
Uppskattningsvis är det 7 meter i takhöjd inne i lokalen och stora fönster mot vattnet och hamninloppet.
Grundhyran som vi vill ha för lokalen idag är 950kr/kvm. Huruvida vi förändrar den senare är beroende på hur en framtida brukare vill göra investeringar i lokalen själv eller med vår hjälp.
Bredvid det framtida gymmet har vi Dockyard Hotel. VI ser gärna att man försöker hitta synergier mellan hotellet och gymmet men hur dessa skall se ut är upp till den nya brukaren att förhandla.

Vi söker gymägare

Vet du någon som är intresserad av att titta närmare på projektet, eller om du vill göra det själv, så är det bara att höra av sig till mig via mail mbrjesson@gmail.com.
Självklart vill vi ha en CV. på vad du har för kompetensområde och erfarenhet.

Populärast just nu: