GymPartner Sweden på Reco.se

GymPartner på Reco.se om det är dags att uppdatera ditt gym, hemmagym, företagsgym med nya maskiner & redskap i hög gymkvalitet?

GymPartner på RECO.se Välkommen till GymPartner Träningsutrustning. Är det dags att uppdatera ditt gym, hemmagym, företagsgym med nya maskiner och redskap i hög kvalitet?

GymPartner Träningsutrustning på Reco

Vi på GymPartner har varit Grossist i gymbranschen sedan 1983 och vårt fokus ligger främst på att sälja kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainers, Spinningscyklar och Motionscyklar

Vi har därav lång erfarenhet inom branschen både som gymägare såväl som grossist och försäljning av ny och begagnad gymutrustning i högsta kvalitet.

Läs omdömen om oss på GymPartner Sweden på Reco.se

Hos oss på GymPartner Träningsutrustning får du även 6 månaders reservdelsgaranti på all begagnad utrustning och kan välja på produkter från märken i världsklass som Technogym, Precor, Startrac, Life Fitness, Cybex och många fler.
Är du nyfiken på vad mer vi har att erbjuda så är du varmt välkommen att besöka vår nya lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Lager i Mölndal.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar