Spinningcykel Supreme BodyBike Orange

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Erfarenhet & Passion

Spinningcykel Supreme BodyBike  är resultatet av outtröttligt sökande efter det optimala motionsredskapet,.

Den är summan av era års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

Supreme BodyBike Spinningcykel

Spinningcykel Supreme BodyBike är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet

Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

Spinningcykel Supreme BodyBike fakta

  • Längd: 105 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 100 cm

Nordens Största GymPartner Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi:

Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Spinningcykel Supreme BodyBike Sänktpris 9,900kr

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad Coronaspecial 1 + 2 1. Spinningcyklarna desinficeras med SURFACE CLEANER The Corona Killer aktiv mot 99,9% av bakterierna och avdödar Coronaviruset (Covid 19) inom 2 minuter.

Gratis prov medföljer så länge vi har kvar i lager.

2. Halva fraktpriset från Göteborg även helger

Finansiering av Sveriges Populäraste Spinningcykel

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Leasing

Leasing av Spinningcykel från GymPartner är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Hyra

Hyra av Supreme BodyBike används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att även  prova GrandMaster PRO Bike i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning