Försäljning av kompletta-begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel

Försäljning av Kompletta begagnade Gym +Löpband, Crosstrainer, Motionscykel i Världsklass från Precor. Technogym. Life Fitness. ZIVA PRO

GymPartner Sweden

Vi fokuserar på försäljning av kompletta-begagnade Gym+Löpband , Crosstrainer, Motionscykel mm. från de största leverantörerna i Världen. De har helt enkelt de bästa produkterna som finns att köpa, skillnaden är bara att vi på GymPartner Sweden säljer dessa otroligt mycket billigare och du kan oftast inte se någon skillnad på våra begagnade och de nya produkterna. Precor USA. Technogym Italien. Life Fitness USA. Cybex USA. ZIVA PRO
Våra visningsgym på Facebook

Behöver du finansiering av Kompletta-begagnade Gym+Löpband?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Vi är specialist på finansiering av produkter som kompletta-begagnade Gym+Löpband och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga kompletta-begagnade Gym+Löpband.
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Försäljning av Kompletta-begagnade Gym+Löpband, Crosstrainer, Motionscykel i Världsklass från Precor. Technogym. Life Fitness. ZIVA PRO
Max 0763-93 30 57
Dan 070-878 94 00